@Deamon Blackfire
Slažem se. To samo objašnjava njegovo ponašanje, ali ga ni u kom slučaju ne opravdava.
@Margiloth
Mislim da će je Tirion naći i ponovo izgubiti. Nemam ni jedan racionalan razlog, prosto imam takav osećaj.
Što se Maloprstića tiče, potpuno delim tvoje mišljenje. Nekako me on najviše plaši od svih, zato što je inteligentan, zao i zna šta želi. Ipak, ako pogledaš proročanstvo izrečeno Arji u kojem se najavljuje crvena svadba, kao i smrt na svadbenoj gozbi, na kraju se kaže da će ona ista devica, „sa ljubičastim zmijama u kosi, iz čijih kandži sipa otrov“ , ubiti „strašnog džina u zamku sagradjenom od snega“. Čini mi se sa ta devica može samo biti Houndova ptičica, dok je strašni džin metafora Titanove glave na Maloprstićevom grbu. Šta je, medjutim, zamak od snega, pojma nemam, osim ako se to ne odnosi na Zimovrel koji je Sansa napravila u Gnezdu Sokolovom. (Izvinjavam se ako je neko ovo primetio pre mene. Nisam stigla da pročitam sve postove.)
I ponovo u vezi sa Nedovom smrću.
Kao što reče Pioneerkov avatar u, btw jednom od mojih omiljenih filmova - žene i deca mogu sebi dozvoliti da budu nesmotreni, ali muškarci ne. Pogotovo ne tako visoki lordovi kao Stark.