Evo sada pogledah 3.10. dodjavola opet odradiše dobar posao, zbog nekoliko premoćnih scena spreman sam da im oprostim sve brlje koje su napravili. Scena sa telom Roba i glavom vuka, bolesno dobra(šteta što nema scene gde Kejtlin bacaju u reku ali dobro), scena na kraju sa Deneris.....jeza me je prošla......
jako dorba epizoda, ono što bih naravno zamerio je što nema onih super magičnih vrata ispoz zida kojima je bren prošao dole, smatram da je to baš kul, šteta što je izbačeno.
Scena sa Šai i Varisom....odmah sam pomsilio da li će totalno izmeniti kako će šai proći....andam se da neće, iako su je dosta menjali. Onih nekoliko scena na zmajkamenu izgleda jako jako brutalno.
Deo sa Arjom odličan i tako mi je najbolji lik u knjizi žao mi je što je isečeno bilo šta u vezi nje.
Što se tiče Teona....ispade moja davna teorija tačna...Teon nema više muškost...ali scena kada Kopile jede kobasicu je overkill
i "deo Teona u kutiji" imam osećaj da to Martin gura granice koje nije u knjizi pa mu sada kul da se izivljava
Generalno ok epizoda. ono što mene interesuje je sledeće, kako i kada će ubiti Teonovom ćaću ? nekako mi je to što se tiče vremenske linije upalo u oči, ne znam što su angažovali glumca za jednu epizodu, pomislio sam da će ga se rešiti odmah u ovoj epizodi...