igrom (prestola) slucaja sam ostao budan, pa rek'o aj da skinem i pogledam kad sam vec tu. kao i za vecinu epizoda iz prosle sezone, nemam neko posebno misljenje ni o ovoj, u smislu valja/ne valja. meni se kao die hard fan-u serija ne dopada previse, al to je valjda moj problem.
svidja mi se kako su odradili tj uvecali robovog vuka. mali bren mi je i dalje presladak. takodje, dobro su uradili painted table na zmajkamenu. i to bi bilo to otprilike
scena sa meshetarom cressen-om i njegovim pokusajem trovanja mel je nekako traljavo odradjena. fizicki mi sama mel i ne smeta koliko sam ocekivao, ali nedostatak bilo kakve egzotike, makar u akcentu, i crvenih ociju (gorbash se vecj mrshti, vidim, al ko ga shljivi)...ne deluje mi kao pravi fanatik. stanis cak i nije losh, ali davos je fizicki neverovatan miscast.
opet gomila bespotrebnih scena, najvise dzejmi/rob i sersei/maloprstic dijalozi. takodje, ne kapiram bas cemu onaj "momenat" izmedju deni i jednog od njenih bloodridera, ne secam se toga iz knjige a deluje (mozda tripujem) kao neka romansa na pomolu, sto bi bilo stvarno...prejadno.
dzon je takodje i dalje miscast fizicki (glumac je simpatican tho). cak kraster u jednom momentu kaze da je lepsi od vecine njegovih zena, sto, ako je verovati knjizi i nije neki podvig...ali opet, ne vidim zasto prave frajera od njega. a sem je i dalje...sem
nastavljam da gledam naravno, ipak su mi ovo omiljene knjige, ali ono...samo zbog toga.
i da, svidja mi se deni i dalje, jes da nije neka maestralna glumica ali fino radi svoj posao, i lepa je