Pa ko god da upadne, srozav'o bi ligu. Realno, ako ćemo po parketu i po rezultatima, koliko je ko osvajao i bio na završnom turniru, Srbija je zaslužila jedno 7 komada.

Al dobro... Žitorog, Igokea, Mornar, Mogren, Makedonci, svejedno je.
Ko zna šta će biti sledeće sezone, ova je super ispala, al' moramo da vratimo Pioniru i Areni status tvrđave u EL, da nas ne jebe niko ko Makabi i Montepaski. Nije ni EL tako loše ispala, realno, uz malo sreće il' više pameti (na klupi, među igračima), mogli smo dobiti još dve tesne završnice od one tri, i to bi bio isti rezultat ko prošle godine. Šteta za ovaj tim, mogao je više, siguran sam.
Nigeri idu, Jan, a kol'ko znam, Kata nema više ugovora. Bilo bi lepo zadržati ga, a dovesti jednog zaista prvog centra, pošto ovaj HypoAlpe nije to bio. Luče i Milisav domaći lideri.

Ja sam na početku sezone bio spreman da penzionišem Peru Kapitena, al' čisto sumnjam da će taj otići u penziju, kao i Kecman. Zavisi koga će dovesti. Ako dovedu nekog matorog, domaćeg, iskusnog, tipa Vujanić, Varda,... onda neko od njih može u penziju. Ako ne, obojica ostaju.
@Earvena: joj, video sam, skenjao sam se od spota.

PS: Žitorog.

To mora da je neki silos tamo kraj Malog Iđoša il' Bačke Topole.
ZLATOrog!