Šta reći i na Mutu pre svega ovoga, čovek koji se proglasio favoritom pred polufinale, čuvao Čakarevića za nas, a onda se matori lisac sjebao jer nije čitao pravila, pa ostao bez Čakarevića jer su naši intervenisali, posle opleo po nama kao da bi on ćutao da smo mi poslali Klobučara na zagrevanje, mada, možda bi i ćutao, s obzirom na Jaku.
Uglavnom, krajnje je jasno šta nas očekuje u srpskoj ligi, moguće da ona hemofarmova ložana na kraju prošle sezone neće biti ništa u odnosu na ono što nas čeka, tu je Hemofarm, tu je Radnički sa poblesavelim Mutom (osim ako ne ode kao što je rekao kroz dva meseca), a FMP će se isto uključiti, a ako prođu u plejof biće svašta, lešinari su nasmrdeli da smo sad mnogo ranjiviji nego pre, i dopizdelo im je da nam gledaju u leđa.
Mi smo uspeli da degradiramo u igri, zbog umora definitivno. Pošto imamo početnika na klupi, on definitivno ne zna šta da radi, kako da nas osveži, kako da se snađe, igramo uglavnom sa 8 igrača, uglavnom se sedmorica upisuju u strelce, jako jako slabo. Nadam se i da je Montepaski igrao nešto sad i da su i oni umorni, inače smo najebali žešće. Ovako smo samo uobičajeno najebali. Momcima svaka čast, ovo su iščeprkali iz dna duše, vidi se da im je stalo, i dok je tako, imaju moju podršku. A Vlada Jovanović ako nastavi ovako imaće moju dršku. Mada, dobro, ne pre kraja sezone, evo, da ne budem i ja tetka ko hiljade razmaženih navijača.