. Chekam neki dobar patch, stavljam jebene transfere na low, i nameshtam skroz ofanzivnu taktiku (3cb,2cmf,lmf,rmf,ss,2cf) pa ce vidimo da li neshto pomazhe, jer ovako vishe ne mozhe.
. Chekam neki dobar patch, stavljam jebene transfere na low, i nameshtam skroz ofanzivnu taktiku (3cb,2cmf,lmf,rmf,ss,2cf) pa ce vidimo da li neshto pomazhe, jer ovako vishe ne mozhe. . Chekam neki dobar patch, stavljam jebene transfere na low, i nameshtam skroz ofanzivnu taktiku (3cb,2cmf,lmf,rmf,ss,2cf) pa ce vidimo da li neshto pomazhe, jer ovako vishe ne mozhe.
. Chekam neki dobar patch, stavljam jebene transfere na low, i nameshtam skroz ofanzivnu taktiku (3cb,2cmf,lmf,rmf,ss,2cf) pa ce vidimo da li neshto pomazhe, jer ovako vishe ne mozhe. Bendtner i Denilson trče na centaršut koji pada na 6,7m ispred gola, Bendtner se baca da je glavom udari, ali onaj niski let po zemlji, i promašuje, za to vreme Denilson natrčava i daje gol. I ja sad ura, ura, ura, kad ono poništen gol. Zašto? Bendtner je udario glavom u petu odbrambenog igrača i zateturao ga.
 Bendtner i Denilson trče na centaršut koji pada na 6,7m ispred gola, Bendtner se baca da je glavom udari, ali onaj niski let po zemlji, i promašuje, za to vreme Denilson natrčava i daje gol. I ja sad ura, ura, ura, kad ono poništen gol. Zašto? Bendtner je udario glavom u petu odbrambenog igrača i zateturao ga.  A baš sam gledao usporeni snimak, udario ga je kad je lopta bila u golu.
 A baš sam gledao usporeni snimak, udario ga je kad je lopta bila u golu. Ali kao sto kazu ovi iz FIFA to daje posebnu car fudbalu i zato necemo uvoditi tehnologiju
 Ali kao sto kazu ovi iz FIFA to daje posebnu car fudbalu i zato necemo uvoditi tehnologiju 
 81 gol na 28 utakmica, prosek 2,9 golova po tekmi.
 81 gol na 28 utakmica, prosek 2,9 golova po tekmi.  I to igram sa napadom bez Aršavina, Nasrija, Rosickog, uz Di Mariju.
 I to igram sa napadom bez Aršavina, Nasrija, Rosickog, uz Di Mariju. Gusto, do zadnjeg kola.
 Gusto, do zadnjeg kola.

164 gola.
 164 gola.  Više od 4 po utakmici. Ja mislio mene išlo sa onih stotinak.
 Više od 4 po utakmici. Ja mislio mene išlo sa onih stotinak.  Dobro, ja sam igrao "normalno", i bez puno velikih pojačanja u napadu. Ali svejedno, nikad ne bih dao ovoliko golova, ni kad sam divljao u onim prošlim PESovima i baš se trudio da dam što više svega. Oko 120 u vr' glave.
 Dobro, ja sam igrao "normalno", i bez puno velikih pojačanja u napadu. Ali svejedno, nikad ne bih dao ovoliko golova, ni kad sam divljao u onim prošlim PESovima i baš se trudio da dam što više svega. Oko 120 u vr' glave.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju