Mada, pitanje je šta je derbi. Posle 10 kola prva tri tima su Everton, Blekburn i Bolton.
 Mada, pitanje je šta je derbi. Posle 10 kola prva tri tima su Everton, Blekburn i Bolton.   Ja sam Čelzi.
 Ja sam Čelzi.

Naročito ako si blizu protivnika. Ako ga držiš ko sivonja, napraviće faul.
 Naročito ako si blizu protivnika. Ako ga držiš ko sivonja, napraviće faul. Mančester, Čelsi, Liverpul, Siti, Everton, Birmingem, pa ja. Nikola Žigić prvi strelac šampionata sa 10 golova. Runi kaska iza njega.
 Mančester, Čelsi, Liverpul, Siti, Everton, Birmingem, pa ja. Nikola Žigić prvi strelac šampionata sa 10 golova. Runi kaska iza njega. 
 . Bitje, bolje kad izadje neki dobar patch gde Cahill nema bednih 74 i to kao napadach. Kao srednjak ima manje od 70
 . Bitje, bolje kad izadje neki dobar patch gde Cahill nema bednih 74 i to kao napadach. Kao srednjak ima manje od 70  Baines ubedljivo prvi asistent lige, preko 20, vidi se da sam gurao loptu po levoj liniji do iznemoglosti.
 Baines ubedljivo prvi asistent lige, preko 20, vidi se da sam gurao loptu po levoj liniji do iznemoglosti.  Driblinge nikada nisam koristio niti cu ih koristiti. Sve se mozhe reshiti timskom igrom
 Driblinge nikada nisam koristio niti cu ih koristiti. Sve se mozhe reshiti timskom igrom  Sada sam malko navezhbao kako da shutnem loptu i neke slichne cake, tako da sam sve u svemu vrlo zadovoljan novim pesom.
 Sada sam malko navezhbao kako da shutnem loptu i neke slichne cake, tako da sam sve u svemu vrlo zadovoljan novim pesom. Čelsi me je sredio u finalu FA Kupa, i to prvi put ove sezone. Pride me desetkovali za finale LŠ za Fabregasa i Vermaelena. Sad da čekam da u zadnja 4 kola Everton i Siti izgube nekako 4 boda pa da mogu u LŠ i sledeće godine.
 Čelsi me je sredio u finalu FA Kupa, i to prvi put ove sezone. Pride me desetkovali za finale LŠ za Fabregasa i Vermaelena. Sad da čekam da u zadnja 4 kola Everton i Siti izgube nekako 4 boda pa da mogu u LŠ i sledeće godine.  Jebem im sve, dovešću Toresa i urnisaću sve sledeće sezone.
 Jebem im sve, dovešću Toresa i urnisaću sve sledeće sezone.

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 0 gostiju