Kako reče S, "uglavnom golman". Problem je što ne mogu da se sjetim nijedme situacije kada taj jedan igrač nije bio golman, kao danas... moram priznati, malo sam i posumnjao u svoj razum kad sam vidio da nešto mnogo ne protestuju Mehikanosi.
Moderatori: Ereinion, Elu Tingol

), igrali su lijepo, brzo i efikasno; ako ne zabrljaju sledeće dvije utakmice mogli bi daleko da doguraju, pogotovo s obzirom na grupu s kojom se ukrštaju
). Sumnjam da će im to proći protiv iole jače ekipe, možda se već protiv Korejanaca okliznu...ali možda je u pitanju bio samo pritisak prve utakmice. I da, nije mi jasno na kakvim je drogama Maradona bio ovaj put kad je u napadu umjesto Milita držao onu dvojicu invalida.
). Nemaju puno discipline u igri i da su imali to mozda bi izvukli bolji rezultat. Inace, primili su gol iz najjadnije sanse u odnosu na one koje su odbranili (tj Enjema odbranio). Ne verujem da mogu dalje pored onakve partije Koreje danas, ali cu navijati za njih.
Korea je odlican tim ali portiv onih delikvenata nisam ocekivao nista manje od njih 

Hvala bogu na Grcima, samo zbog njih nećemo biti najlošija evropska ekipa čak i ako sledeće dvije odigramo ovako Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost