Igra pod nazivom DRAGON AGE ORIGIN, izgleda je toliko popularna da ce novelizaciju raditi nitko drugoi do Orson Skot Kard. Kkao su igrice slabbe po pitanju karakterizacije i promisljanja, ovo ce biti prilika da netko ko je vrstan autor pokaze svoje umjece - mada moguce da radi samo da namakne novac, no sumnjam. Kard je zaglibio malcice sa svojim politickim aktivnostima, te vjerskom propagandom ( narocito kada se zalagao za ukidanje gradjanskih prava osobama koje mormoni nalaze gnusobama i razlogu propasti civilizacije, mada se on to samo salio, a pederi nijesu skontali ) tako da je ovdje na sigurnom terenu zbog toga sto sumnjam da u igrici za djecu moze naletjeti na nesto nedolicno.
Ovo nema bas veze sa mozgom, ono sto ja pisem pocesto i nema, ali glavnoga negatica u necemu sto je klon 300, SPARTACUS BLOOD AND SAND igra isti covjek koji u LEGEND OF THE SEEKER igra glavnoga negativca a u GOSPODARU Haldira. Niti u jednome izdanju covjak na lici na sebe. Eto posto smo pricali o seriji, kako zanimljivost.
@PERIN:Kako god, no nasao si informacije - i strip - i zahvaljujem se na tome. Stripici su jakko interesantni, kako su motive nekih pjesama uklopili u suvremenu motivaciju ( jos nisam nacisto da li mi to izaziva nelagodu ), posebiice jer daju i originalne Poove tekstove zarad usporedbe. Sto se tice ovog linka za forum, moram uputiti kritiku na podrzavanje piratizovanja umjetnickoga stvaralastva. Holivud gubi stotine milijuna dol...( momenat, Hor donjovoltskih pljosnatih crva mi javlja da je bijedni AVATAR vec zaradio vise od pola milijarde dolara... )ara svake godine zato sto osobe bez morala skidaju...( opet me prekidaju, sto je sada - kanadska studija kaze da su berojke koje iznosi americka industrija pretjerane? To nije mogucno... kako bi sew to moglo uopce i pomisliti...) svakojake tvorevine ostavljajuci tvorce njihove bez ikakve stisfakcije. Ja licno nalazim pirateriju odurnom, i protestiram ( ... ne, kliknite na free user, i sacjekajte... da, uradit cete to jos onoliko puta koliko vam kazem, viditevaljda da ima gomiletina filmova... i da se zahvalite covjeku koji je stavio te linkove... )zbog iste. Ima li neki ovakav forum posvjecen skidanju iskljucivo fantastike? Pitam cisto zarad proucavanja fenomena piraterije, da bih bolje usao u srz razmisljanja osoba koje stavljaju filmove da bi ih drugi gledali, i to najcesce bez ikakve zahvalnosti.