Jel prati neko ovo? Dosta je zanimljivo gledati, evo pred poslednje kolo u grupama samo jedna ekipa (Egipat) je obezbedila prolazak dalje, za sva ostala mesta se mora boriti...pravo osvezenje u odnosu na EP 08
Postoje dve vrste golova koji padaju - oni tragikomicni i evrogolcine, a u oba slucaja golmani ispadaju smejurija sto realno i jesu (pogledati link dole). Prvenstvo je otvoreno utakmicom koja je zavrsila 4:4, a u proseku pada vise od 2,5 gola po mecu, znaci kisha na sve strane. Pri tom je vidna razlika izmedju Evropljana koji igraju na prvenstvu (Drogba, Kanoute, Etto, Essien jos nije igrao puno) i ostalih likova, a ima i rezultata koji ne oslikavaju pravo stanje snaga na terenu (ponajvise zbog legendarnih goshi), a postoji i lik koji je vec dao dva autogola i stoji na dnu liste strelaca, pise "Own goals: Khan (MOZ) - 2" (ne zajebavam se )
Ja ocekujem jednu arapsku repku u finalu - verovatno Egipat, posto mi i Alzir i Tunis deluju tunjavo - jerbo oni standardno igraju dobro na ovim prvenstvima, i jednu evropsko-crnacku repku - najverovatnije Drogba & Co. ili Cameroon, mozda Nigeria ako zabljesne.
Sve u svemu, daleko od nekog vrlo kvalitetnog fudbala, al' do jaja zabavno
http://www.youtube.com/watch?v=mFVlTRWRA7o
mnjah, puko je link, sklonili su ga...trazite na youtubeu Cameroon Zambia, prva dva gola su remek delo u malom
edit: jos, mislim da je tragicno da domacin SP i nosilac u grupi na SP ne ucestvuje na ovom takmicenju, al' bili su jadni u kvalifikacijama i udarili na dobru Nigeriju...al' svejedno pukli su i gomilu bodova kod nekih drugih jadnika izgleda da su se oni vise bavili infrastrukturnim pripremama (sto i nije lose!) za SP, nego fudbalskim...a kao najveci profiter iz toga izlazi astrolog Domenek i Francuzi.