Moderatori: Archmage, Ereinion, Lotlorien, Artanis Nerwen

), a kad ono...

definitivno pravim pauzu sa korejskim filmovima, deceniju-dve-tri.
Znači ne vidim ni jedan jebeni frejm filma koji mi je previše zasmetao (osim gluma na par trenutaka ali ajd' za to sam psihopata pa da zanemarimo), ceo History Channel polu-dokumentarac fazon funkcioniše savršeno (osim znojavog takstiste kome kao da sve vreme viri slina iz nosa, ali je čovek skroz kul), kadriranje (paralele u tramvaju), svetlo (gledao bih opet film samo zbog scene u amfiteatru policijske stanice ili kada Marko Živić otvara garažu), genijalno gerilsko snalaženje u kamufliranju modernih segmenata grada (jer jbg nisu imali keša za veće intervencije), organizacija ludila na Slaviji, predstava Marka Jankovića u studiju B, tj. dok je još uvek bio normalan
...jako jako lep i zabavan film o Beogradu pre navale nakaza i opšte havarije koja je uz to došla, i naravno sa moje strane veliki plus za domaćicu. Da ne spominjem u kojoj meri mi prija mlada ekipa i mlad, normalan režiser, bez sujetnih matorih nakaza bez mašte, ideja i zdravog razuma, bez umobolnih adaptacija, bez patetike, pozorišne glume i mlataranja rukama.Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 5 gostiju