Sto se tice novih knjiga, eto moram da pohvalim Alnare. Juce sam narucio Mac crvenog leda, i vec danas prepodne
je stigao, lepo upakovan, eto pozitivno su me iznenadili, iskreno se nadam da ce od autorke knjige prevesti jos koji serijal

.
Inace, cini mi se da su mnogo bolji sa popustom od Lagune. Imas popust od 30 posto, i nisi uslovljen nikakvim rokovima, dok u laguni prvo popust ti polako raste, a mislim da je maksimum 25 posto, drugo ako ne kupis knjigu u tromesecju, popust ti pada, dok u Alnariju to nije slucaj.
Mada Laguna ima dosta vecu ponudu Fantastike ( Martin, DZordan, Edings, Fejst, Wiliams, Kay itd ), ali i Alnari
imaju kvalitetnih izdanja.
Sto se tice mnb, odgovorio sam mu na Polemici, jer ovo je ipak blog za Nove knjige. Svaki put posle njegovog pisanja obecam sam sebi da necu odgovarati, i ponovo upadati u besmislene rasprave.. i svaki put prekrsim obecanje

. Ipak cu se potruditi da to vise ne radim, jer je besmisleno. Promeniti nece stav ni on ni ja, tako da je uzalud da pisemo citave tomove, dosad smo mogli knjigu napisati

.