[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 379: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
www.tolkien.rs • Pogledaj temu - Partizan fan club - primamo sve, rehabilitujemo Zvezdaše...

Partizan fan club - primamo sve, rehabilitujemo Zvezdaše...

Fudbal, Košarka, Odbojka, Stoni tenis....mmmm... Stoni tenis...

Moderatori: Ereinion, Elu Tingol

Re: Partizan fan club - primamo sve, rehabilitujemo Zvezdaše

Postod NothingMan u Sub Feb 12, 2011 11:14 pm

Mogu reći da više divlju košarku nisam skoro video, nego mi i naši protivnici na ovom kupu. :lol: Uostalom, sve je bilo divlje, počevši od organizacije, jebeni Čović i cene ulaznica i više ljudi na terenu i oko njega nego na "tribinama" i hala od koje je veća hala u svakoj osnovnoj školi, pa preko sudija koji su sudili kao pijani, juče su brljavili i protiv nas i protiv Radničkog, a večeras su neverovatno navlačili za FMP, prosto se vidi Čovketovo maslo, neki pritisak je napravio, nešto je muljao smrad jedan, i onaj njegov retardirani sin, ne sećam se da sam skoro želeo da vidim nečiju zgaženu facu na asfaltu, ali eto, to govance me je nadrkalo, ko je gledao juče protiv cigana kako je faulirao Janga, ko je video večeras kako je sapleo Katu, aplaudirao sudijama u lice (sve bez tehničke), plus njegove demonstracije košarkaškog umeća sa bacanjem lopte iza leđa, jer to ne može niko osim njega, to jest, to mogu i ja i mogla bi moja baba sa svojih 75 godina samo da redovno trenira, to mogu svi na terenu samo nemaju svi jebenog guzonju za ćaleta pa da imaju blanko kredit kod bilo kog trenera da se zajebavaju koliko hoće, i na kraju kao krem, svi FMPovci odreda poskidali svoje srebrne medalje, očito na poziv majmuna iz prvog reda tribina. No, da prekinem ja ovu džojsovsku rečenicu.
Šta reći i na Mutu pre svega ovoga, čovek koji se proglasio favoritom pred polufinale, čuvao Čakarevića za nas, a onda se matori lisac sjebao jer nije čitao pravila, pa ostao bez Čakarevića jer su naši intervenisali, posle opleo po nama kao da bi on ćutao da smo mi poslali Klobučara na zagrevanje, mada, možda bi i ćutao, s obzirom na Jaku.
Uglavnom, krajnje je jasno šta nas očekuje u srpskoj ligi, moguće da ona hemofarmova ložana na kraju prošle sezone neće biti ništa u odnosu na ono što nas čeka, tu je Hemofarm, tu je Radnički sa poblesavelim Mutom (osim ako ne ode kao što je rekao kroz dva meseca), a FMP će se isto uključiti, a ako prođu u plejof biće svašta, lešinari su nasmrdeli da smo sad mnogo ranjiviji nego pre, i dopizdelo im je da nam gledaju u leđa.

Mi smo uspeli da degradiramo u igri, zbog umora definitivno. Pošto imamo početnika na klupi, on definitivno ne zna šta da radi, kako da nas osveži, kako da se snađe, igramo uglavnom sa 8 igrača, uglavnom se sedmorica upisuju u strelce, jako jako slabo. Nadam se i da je Montepaski igrao nešto sad i da su i oni umorni, inače smo najebali žešće. Ovako smo samo uobičajeno najebali. Momcima svaka čast, ovo su iščeprkali iz dna duše, vidi se da im je stalo, i dok je tako, imaju moju podršku. A Vlada Jovanović ako nastavi ovako imaće moju dršku. Mada, dobro, ne pre kraja sezone, evo, da ne budem i ja tetka ko hiljade razmaženih navijača.
Noću sigurno sanjaš i zato stalno spavaš,
Ali život je ugrožen sa svih strana.
Panduri i doušnici su svuda.
U bistroima, devojke tvojih godina
Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Ned Avg 29, 2004 3:05 am

Postod Earvena u Ned Feb 13, 2011 3:32 pm

Novinari su pitali trenera da prokomentariše suđenje, jer deluje kao da "visi u vazduhu" da time nije zadovoljan.

"Svašta može da visi u vazduhu, a ja ne komentarišem suđenje. Možda mi se nekad otelo za ovih 15 godina, ali jako retko. Mi ćemo večeras mirno spavati, nama je čista savest".

Na pitanje da li oseća da je njegova ekipa zaslužila trofej, plejmejker FMP-a odgovorio je: "Ja to ne osećam, ja to znam".

Nisam gledala drugo poluvreme, sta Covicu ovo znaci koji djavo?
"I hate the way you talk to me,and the way you cut your hair,
I hate the way you drive my car, I hate it when you stare,
I hate your big dumb combat boots, and the way you read my mind,
I hate you so much it makes me sick it even makes me rhyme
I hate the way you`re always right, I hate it when you lie,
I hate you when you make me laugh,even worse when you make me cry
I hate it that you`re not around,and the fact you didn`t call,
but mostly i hate the way I don`t hate you
...not even close
...not even a little bit
...not even at all.."
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Pon Apr 08, 2002 11:04 am

Postod NothingMan u Ned Feb 13, 2011 4:39 pm

Ili im je jako krivo što su izgubili pa moraju nekog da okrive, ili je tata Čovke rekao da tako pričaju i da poskidaju medalje kako bi skrenuli pažnju sa sebe i onoga što su im sudije sve dopuštale na to kako su oni "oštećeni". A ja ne mogu da se setim ijedne greške sudije na njihovu štetu, osim što su mogli možda dobiti nekoliko faulova, ali pošto je kriterijum bio prilagođen onako kako su oni igrali (tvrdo i agresivno), nismo dobijali ni mi mnoge faulove, inače oni ne bi dočekali kraj tekme sa mnogim igračima. Sa druge strane, dozvoljeno im je da aplaudiraju i da se unose sudijama u lice, nesportsku su dobili tek kad je ono govno Čović namerno sapleo Katića sa leđa bez lopte, a Jan je dobio nesportsku zbog jakog faula, Pera tehničku jer se drao da je samo uzeo loptu, i još par faulova u odbrani i napadu zbog dodira, bukvalno (to već nije bilo u skladu sa kriterijumom). Uglavnom, kad bismo im prišli na 3,5 razlike, odma' bi usledilo neko sudijsko sranje, neki faul u napadu, lopta u silaznoj putanji iako nije bila, i slično. Tako da, zato mislim da je Čović il' neko drugi pravio pritisak na sudije pre utakmice.
Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod Pauleta u Pon Feb 14, 2011 12:54 pm

Sudije su gresile dosta, ali je to bil na obe strane i kriteriju je bio ujednacen. Klasicna patkometrija domacih klubova da izgube od Partizana, a povrh svega oni treba u sebe da gledaju a ne u sudije sto nisu uzeli trofej posto smo mi bili zreli za poraz.
Slika
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Uto Okt 05, 2004 4:47 pm

Postod NothingMan u Sre Feb 16, 2011 11:18 pm

Svaka čast, tako treba da se igra, pozitivno su me iznenadili, pošto sam očekivao još jedno turističko gostovanje. Nema šta da se žali za greškama od večeras, mi smo svoje prokockali u Beogradu, šteta što je ovakva igra došla prekasno. Jedino mi žao što nismo dobili i zadržali šanse za prolaz dalje (koje bi porasle uz eventualnu pobedu Reala nad Efesom sutra), pa da gledamo ludnicu protiv Reala u Areni, ovako ne znam kako će to izgledati kad igramo samo rekreativno.
Montepaski mi je bio simpatičan tim dosad, al' sad su mi se zgadili, jes' da nisu žabari nego legija stranaca, al' su pokupili taj stil. Samo pričaju, pričaju i pričaju, ko strine su neke, jebo ih trener brbljivi. A na tribinama, evropska kultura, ko kod nas otprilike. :) A treba da budu zadovoljni što su sudije prilagođavale kriterijum njima i njihovoj agresivnoj igri, a bogami i domaćinski navlačile za njih u par navrata.

Svaka čast za Kurtisa, MVPa utakmice (šteta što ne može trojku da ubode), a ne onaj smrdljivi Litvanac. Svaka čast i za Katu. :) Jan je igrao utakmicu života, a onda ispario. Ono slobodno bacanje na samom kraju što nije došlo do koša je... errr. Nije mi jasno kako je moguće da neko normalno šuta slobodna bacanja a onda celu sezonu jedva dobaci do koša. Milisav i Nejt su nas skupo koštali, mada je ovaj drugi bar imao neki učinak. A Šarenca u starački dom, on je posenilio načisto, ne zna više šta priča i šta je rekao pre 10 sekundi.
Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod Pauleta u Sre Feb 16, 2011 11:34 pm

Pa Veseli kamenjari sa bacanja cele sezone, zato mu se i odsekla ruka na raku. Al nije tu izgubljena utakmica, izgubljena je nekim ranije propustenim prilikama + na sudijska govna (oni koraci gista ::S:: ). Fino su nas potkrali, taman toliko da ovi dobiju a da ne bude veliki skandal. Uglavnom, svaka cast na borbenosti i zalaganju, neka tako samo nastave do kraja sezone.

Nejtan se polako pokazuje kao jedan od tezih transferskih promasaja u skorijoj istoriji Partizana, s obzirom na njegove mogucnosti i inteligenciju i na novac koji je utrosen i poziciju koju je trebalo da ima u timu. Dzerels se polako pronalazi u evropskoj kosarci, trebalo mu je malo vise ali tako je to sa mladim igracima. Zao mi sto ce sad na kraju sezone da ode u neki Prokom i tamo ce da kida sledece godine.

A Milisav, sunce ti jebem pa ono nije istina, covek-tocilo, gluperda. Najebasmo mi sledece sezone sa njim.
Slika
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod draganče u Sre Feb 16, 2011 11:50 pm

Јебем ти Џаваја, да ти јебем! Изгуби говно утакмицу, оца ли му његовог гаравог. У зоолошки врт треба да га одведу за казну, кенгури да га јебу! Имамо ли ми кенгуре у Београдском ЗОО врту? Ако немамо, у Јагодину треба да га одведемо. Да му Палма обезбеди кенгуров курац.
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Uto Jun 29, 2004 11:35 pm

Postod Pauleta u Čet Feb 17, 2011 12:14 am

Imamo, no nisam siguran da su videli Australije, mislim da su to domacji. Sto i nije lose u neku ruku, znano je da su Srbi potentniji od Australaca :feler:
Slika
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod Daemon Blackfyre u Čet Feb 17, 2011 12:35 am

dragance bog te jebo suze su mi krenule :genije: :genije: :genije:
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Pet Avg 13, 2004 3:08 pm

Postod NothingMan u Pet Feb 25, 2011 12:49 am

Šteta što smo tol'ki indijanci kao tim, mogli smo imati 3/3 sigurno. Kontam da bi Dule lagano otresao ovu grupu. :)
Šta je sa onim šutem, ja ne znam, kako im uspeva toliko da promašuju, dal' treniraju, dal' ne treniraju, ne'm pojma čija je greška, al' ovo je totalno ludilo. Cela tekma luda, dve trojke ukupno, ne dajemo koša 7 minuta, onda držimo Real 7 minuta bez koša iz igre, samo zbog onog stizanja vredi gledati Partizan, to je taj trans, al' brate, indijanci smo. Kurtis zasr'o sve opet, a taman se podigao, razumem Gistovo divljanje, ali Vlada ga je morao dosad naučiti da preda loptu jebenom pleju i da ne srlja, a Nejtu definitivno neko mora zabraniti da tapka loptu okrenut svojom ogromnom guzicom ka košu, i puštati mu kasete od prošle godine da gleda Aleksa kako je to radio, dok ne iznemogne. I još štošta. Jaka je igrao zbog Perine povrede, on prosto mora više da igra. Nije idiot ko što je igrao dosad.

Raška će da kupi PAO kako je krenuo, jebem mu sunce, taj drvoseča se ne skida iz TOP5 statističkih listi na sajtu EL (prošle nedelje skokovi, ove nedelje indeks).

PS: Kurta: gengsta poza, gengsta kola, gengsta bele čarape, gengsta papuče.
Slika
Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod Dain u Pet Feb 25, 2011 7:24 am

Shta je bre ovo, Borovo papuche?
"Willing is not enough, we must do. Knowing is not enough, we must apply."

"I don't like jellyfish, they're not a fish, they're just a blob
They don't have eyes, fins or scales, like a cod
They float about stingin' people in the seas
An' no one eats jellyfish with chips and mushy peas.
Get rid of them!"
Korisnikov avatar
Dain
Dain

Pridružio se: Uto Jun 18, 2002 7:07 pm

Postod Earvena u Pet Feb 25, 2011 1:59 pm

hahahha :genije: kakva mu je to slika??

mrmlj, odlicna igra u 3/4, bice bolje sledece sezone ;)
"I hate the way you talk to me,and the way you cut your hair,
I hate the way you drive my car, I hate it when you stare,
I hate your big dumb combat boots, and the way you read my mind,
I hate you so much it makes me sick it even makes me rhyme
I hate the way you`re always right, I hate it when you lie,
I hate you when you make me laugh,even worse when you make me cry
I hate it that you`re not around,and the fact you didn`t call,
but mostly i hate the way I don`t hate you
...not even close
...not even a little bit
...not even at all.."
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Pon Apr 08, 2002 11:04 am

Postod NothingMan u Pet Feb 25, 2011 2:39 pm

Ma to smo dodavali Kurtu kao frenda na fejsu, slike su mu vr'. :mrgreen:
Kak'i Borovo, Kina, brate.

http://www.youtube.com/watch?v=mnfTne0S ... r_embedded
"Primi loptu... LISTEN, BRE! ... znači, pikenrol, right hand" :feler:
Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod NothingMan u Pon Feb 28, 2011 1:33 pm

U, šta onaj Jan radio sinoć, odakle taj zakucava, zlo. Uglavnom, 22p samo iz zakucavanja, 18 asistencija, kad već neće trojke. Tako treba, i Lučić da redovno daje doprinos, i Jaka da se prizove malo košarci.
A ovi sa tribina što se namestili iza Mute i: "Selektore, selektore"... :mrgreen:
Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod NothingMan u Uto Mar 15, 2011 6:04 pm

Al' je Toša vrhunski spustio onog ćelavog iz cigana. :lol:

Ostasmo mi bez Đekne. Sutra će otpasti i jedan stranac. Ja se nešto kontam, pošto od ovog Nejta neće biti 'leba, možda baciti u vatru Bešovića. U svakom slučaju, ako važi i dalje dilema Kurtis vs Jaka, to je pat pozicija: Kurtis je svakako bolji, mada i dalje problematičan, ali Jaka bi trebao da ostane i da bude budućnost kluba. No, nije problem ni baciti ga u Mega Vizuru par meseci, ipak će on biti tu i sledeće sezone, a Kurtisa eksploatisati do kraja.
Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Sport