Post-apokalipticna Moskva,gde ljudi pokusavaju da prezive u tunelima metroa. Mutirane beštije na sve strane,pa ko voli nek izvoli.
 Post-apokalipticna Moskva,gde ljudi pokusavaju da prezive u tunelima metroa. Mutirane beštije na sve strane,pa ko voli nek izvoli.
Moderatori: Dain, Varda, Maglor the Minstrel

pa normalno da u metrou ima pacova. Mozda si ipak trebao da nastavis da citas,jer se i meni knjiga posle 1. poglavlja cinila malcice dosadno,al je zato kasnije nisam ispustao dok nisam procitao sve.
 pa normalno da u metrou ima pacova. Mozda si ipak trebao da nastavis da citas,jer se i meni knjiga posle 1. poglavlja cinila malcice dosadno,al je zato kasnije nisam ispustao dok nisam procitao sve.
 Baš lepa preporuka, ovo s pacovima
 Baš lepa preporuka, ovo s pacovima  ja bih je čitala ali mi je skupa, a u biblioteci naravno nema. Neću da kupujem mačku u džaku kad mi je pisac nepoznat. Je li dovršena ili mora da se čita i 2034 posle nje?
 ja bih je čitala ali mi je skupa, a u biblioteci naravno nema. Neću da kupujem mačku u džaku kad mi je pisac nepoznat. Je li dovršena ili mora da se čita i 2034 posle nje?
 Ako tako gledas na knjigu onda jeste sf,ali ja ipak ne mogu da se otmem utisku da ne fali mnogo da dodjemo do ovoga,nuklearna pretnja jeste realnost danas,ili sam samo previše pesimista
 Ako tako gledas na knjigu onda jeste sf,ali ja ipak ne mogu da se otmem utisku da ne fali mnogo da dodjemo do ovoga,nuklearna pretnja jeste realnost danas,ili sam samo previše pesimista  mutante danas imamo i u kanalizaciji,ako ćemo pravo.
 mutante danas imamo i u kanalizaciji,ako ćemo pravo. pacove sigurno ne volim, još kad se setim one scene iz 1984, brrrrr... ali mogu da čitam skoro sve samo ako je dobro napisano. Pauleta bi me doduše pokolebao kad bih imala nameru da kupujem ovo
 pacove sigurno ne volim, još kad se setim one scene iz 1984, brrrrr... ali mogu da čitam skoro sve samo ako je dobro napisano. Pauleta bi me doduše pokolebao kad bih imala nameru da kupujem ovo  ovako, ako mi dođe do ruku probaću pa šta ispadne.
 ovako, ako mi dođe do ruku probaću pa šta ispadne.  Imam neko možda neosnovano poverenje u ruske pisce i kad je SF u pitanju, razočarao me je dosad samo Jefremov.
 Imam neko možda neosnovano poverenje u ruske pisce i kad je SF u pitanju, razočarao me je dosad samo Jefremov.
 Igra i nije nešto,mnogo ima bagova i radnja je nepovezana,bar prvi deo. Vidim sad izašao drugi ,mož se desi da je bolji.
 Igra i nije nešto,mnogo ima bagova i radnja je nepovezana,bar prvi deo. Vidim sad izašao drugi ,mož se desi da je bolji.Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju