Moderator: samuraj

. E da opcije kad pravite chara su neverovatne. Znaci mozete da provedete 3 sata praveci chara i opet necete biti zadovoljni. Imate 4 clase a specijalizaciju birate na 10 lvl, i mozete da birate izmedju 2 znaci u sustini imate 8 clasa. A prica koja prati razvojni put svakog je neverovatna. Nije puko radjenje questova, skupljanje geera, farmanje, farmanje i jos farmanja (mada mozete i to ako volite da farmate i dizete skil profesijama i zaradjujete bezobrazne pare, pa onda kupite neka jebacka krila,gir,commpaniona ili pak opremu koju mozete koristiti kao skin, a u sledecem petch cak i kucu). Probajte. Samo download. Igra je dzabe sad. I poslednjih dana broj igraca samo raste. Ovaj server gde sam ja je full sad i ima que da se ceka kad se logujes, al nije duzi od 10 minuta. I da ako ste navikli na wow ili neku igru koja je bas laka ne znam dal ce vam se ovo svideti, ako nemate gayming iskustvo mozda se malo namucite, ali nista vas nekosta da probate. Pozdrav.
Al onda sam rekao zajebi i resio da se odvalim ko majka!
A ovu igricu ljudi treba da probaju sto pre tako da sam morao!
Srecni su oni koji do kraja svog zivota negde duboko u sebi ostanu deca. I kvalitetno tracenje vremena nije tracenje vremena! Nikako to da objasnim ljudima...Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju