Gledam ove trejlere i stvarno mi neke stvari nisu jasne. Ajde, na stranu to sto meni Shon Bin nije dobar za ulogu Neda Starka, sto mi Kejtlin lici na neku babu, sto ocigledno ima mnogo scena kojih nema u knjizi da bi se prica priblizila gledaocima koji nisu citali knjigu... to mi je sve cak i ok, posto je to moje neko misljenje koje ne zelim bilo kome da namecem. ALI, ako se u knjizi kaze da je Deneris imala zlatnu kosu (sto valjda znaci veoma svetla nijansa plave), zasto je ta kosa BELA kao kost? Isti je slucaj i sa Sersei, ono nije zlatna kosa, ono je je neka mutna boja izmedju zlatne i braon. Sada cete vi mozda reci ,,Sta se toliko nerviras zbog boje kose?" PA CEO RAT IZBIJE ZBOG BOJE KOSE JBT!
Ako se kaze da Gvozdeni presto cine izuvijana seciva meceva, zasto su ti macevi poredjani kao da ih je redjao moj bivsi nastavnik tehnickog? Zasto Robert Barateon prica o nadolazecem ratu?
Bice ovo sigurno fenomenalna serija... ali ne i za mene. Prilicno sam siguran da necu je necu gledati sve dok mi knjige ne postanu potpuno necitljive jer sam ih procitao svaku po deset puta. Sto znaci, jos samo sedam citanja, i palim HBO