Thought:
Sinoc sam hteo da budem neodredjen. Da ne kazem sta sam to shvatio. I sada sam zaboravio. Pa bolje da sam napisao. Haha jesam lud. Sinoc sam isao na cas gitare. Pricao sam sa njom. Proslo je oko mesec dana od kada mi nije rekla te dve reci. Ne znam sta joj sinoc bi, odavno sam se i odvikao da cujem to... Volim te. Ne znam sta joj bi. Nekako sam oduvek znao... Rekla ona to ne rekla, ali sada ih je rekla valjda je nesto nateralo. Ne voli da pokazuje. Pogotovo posle svega ne zeli da pokazuje. Da slucajno ne spusti gard. Mozda je i ona jezic, ili samo pokusava da bude. Ne bode mnogo. Pokusava da bude. Mozda ne bodem ni ja. Samo ucutim. Ali sam svejedno jezic. Volim tu zivotinju, svidja mi se da tako sebe zovem. Glavno je da je to rekla tako odjednom, sponatano i casual, tu na chatu. Mozda se i trudila dugo da to napise, samo ja ne znam. Meni je izgledalo casual. Necu o tome ni da mislim. Rekla je to je dovoljno. Udaricu na lice big, old Mr. Green i bicu nasmejan. Sta god da mi je u glavi. Vidi ga kako je lep: