Partizan fan club - primamo sve, rehabilitujemo Zvezdaše...

Fudbal, Košarka, Odbojka, Stoni tenis....mmmm... Stoni tenis...

Moderatori: Ereinion, Elu Tingol

Re: Partizan fan club - primamo sve, rehabilitujemo Zvezdaše

Postod NothingMan u Sre Nov 03, 2010 8:19 pm

Himki dobio Kahu. Opet Lengford pravio malu decu. :D
Noću sigurno sanjaš i zato stalno spavaš,
Ali život je ugrožen sa svih strana.
Panduri i doušnici su svuda.
U bistroima, devojke tvojih godina
Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Ned Avg 29, 2004 3:05 am

Postod NothingMan u Pet Nov 05, 2010 12:21 am

Al' su ga odigrali... Znači, ništa nije išlo, ni u jednom segmentu igre nismo bili bolji, čak ni u skoku. Baš jadno. A i Makabi je bio jadan, tu buraniju je trebalo stući opušteno, samo da su bili malo ozbiljniji i skoncentrisaniji. Ne znam koji ih je đoka u'vatio. Da su svi imali pristup kao Lučić, otresli bi ih ko sline. Novajlija Gist je pokazao da imamo čemu da se nadamo od njega, dao je solidan broj poena, najviše skakao, ali i najviše promašivao i gubio lopte (brljao u drugom poluvremenu). Đekić počinje i mene da nervira. Veće odsustvo košarkaškog instinkta nisam video na terenu. Bilo kakvom terenu. I naravno, kad mačke nema, Raško kolo vodi. :D

No, ako mi ne budemo opet najveće iznenađenje EL, ima ko će: Olimpija dobila PAO kod kuće, imaju skor 3/0.
Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod NothingMan u Pet Nov 05, 2010 12:08 pm

Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod NothingMan u Čet Nov 11, 2010 1:49 am

Sva sreća pa dobismo ove nesrećnike. Dobro, igra se popravlja, nije bilo situacija kada se ne zna šta će se sa loptom, al' opet škripi, zato što se nekad ishitreno rešavaju stvari. Ne znam zašto, al' uvek na kraju najviše škripi, dal' zbog fizičke spreme, koncentracije, il' čega već. Gist je odigrao sjajno s obzirom da mu je treća tekma, a onda je zasrao na kraju sa tri solo "rešenja", od kojih je jedno uletelo krajnje srećno u koš. Džavai solidan, al' isto brljavio povremeno (mada sumnjam da će ispasti na kraju kvalitet kao Marić, prosto se to vidi u pojedinim momentima da nije tog kova; nadam se da će me opovrgnuti vremenom, ili pokazati druge kvalitete u odnosu na njega), dok je Lafajet nastavio po starom: teško zasere u jednom segmentu, al' nekako to nadomesti u drugom. Ovaj put je imao 0/9 šut, ali i 6 asistencija. Još mi je upao u oči i nindža učinak Đekića: jedna trojka i jedan faul za celih 10 minuta. :D Žalgiris tukao Kahu, biće teške koljaže u ovoj grupi. Sreća pa smo otpisali Prokom.
Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod Pauleta u Čet Nov 11, 2010 11:16 am

Au bre, jbni Trifunovic i Zalgiris :$glavomuzid: Pobedishe Kahu i to u gostima ::S:: Prokom je out, mada bi bilo idealno da sad krenu da pobedjuju (sto vise osim one u Bgu), ja i dalje vidim Zalgiris kao potencialnu ekipu sa kojom bi se djorali za 4to mesto, a oni trenutno prvi ::S:: Moracemo da ih tucemo sa +12 ovde, Prkom kod kuce i jos bar jednu da cjapimo da bi se sa 5:5 nadali prolazu, a ni to nije sigurno.

A sinoc, Prokom je evidentan raspad, gomila pojedinaca, a ovi nasi, pa ako nista, vidan je napredak u odgovornosti u igri (mada se i to rasulo u jednom trenutku kad su crnci krenuli da divljaju). Lafajet deluje ko da je omasio sport i on mora da se popravi jos puno puno, mada je i juce bilo zanimljivo sto je sutnuo prvi put tek negde u 8-9om minutu. Jaka bolji, Milisav isto. Ima pomaka, malog, ali ima, i bitno je da se nastavi tim putem. Sledece nedelje Kaha u Pioniru, bice urnebesa.

Btw. ja isto primetih zustrost i krvolocni pogled mlade Djekne, a ubode i onu trojku, svaka cast. Jedino sto ne moze moju babu da zagradi, ali su generalno juce svi fejlovali u tom segmentu.
Slika
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Uto Okt 05, 2004 4:47 pm

Postod NothingMan u Čet Nov 11, 2010 1:55 pm

Šuterski učinak Lafajeta posle 4 tekme u EL: 6/30 za 2p, 2/18 za 3p, 13/18 sl.b. ::S::
Ajde, Oliver, trgni se!
Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod Earvena u Sre Nov 17, 2010 10:12 pm

ubicu ovog Lafajeta, svega mi.
"I hate the way you talk to me,and the way you cut your hair,
I hate the way you drive my car, I hate it when you stare,
I hate your big dumb combat boots, and the way you read my mind,
I hate you so much it makes me sick it even makes me rhyme
I hate the way you`re always right, I hate it when you lie,
I hate you when you make me laugh,even worse when you make me cry
I hate it that you`re not around,and the fact you didn`t call,
but mostly i hate the way I don`t hate you
...not even close
...not even a little bit
...not even at all.."
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Pon Apr 08, 2002 11:04 am

Postod draganče u Sre Nov 17, 2010 10:55 pm

Чамуге, јеби га. Ја не могу да навијам за тим где играју три црнца и један Словенац. Не могу. ::S::
А и Каху су покрали сад.
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Uto Jun 29, 2004 11:35 pm

Postod NothingMan u Sre Nov 17, 2010 11:17 pm

Lafajet je odigrao još i najnormalniju utakmicu dosad, dobro asistirao, nije PUNO gubio lopte (mada onu jednu što mu je onaj uzeo i zakucao je težak blam), popravio je realizaciju u odnosu na kriminal iz prethodnih utakmica. Naravno, to nije dovoljno, al' biće bolji. Važno da se vidi neki napredak. Onaj koji je najviše sjebao je bio Džavai, koji je propao kroz parket u drugom poluvremenu, a tad smo, realno, trebali da ih lagano rasturimo s obzirom na njihove rupčage od centara koji su bili opterećeni ličnim greškama. I koje ni nemaju. Milosavljevića i Klobučara nigde na parketu, od Đekića smo navikli da ništa ne očekujemo, a Kecman se probudio kasno. I kad su ih trebali stući jedno 10 razlike, s obzirom na njihovu realnu krizu, nedostatak igrača i centara, oni igraju pet minuta bez koša. Pa jebem ti. Nije ni ovako loše, spektakularnije je i sve, mnogo znači dobiti ovakvu utakmicu, ali jebiga, u eventualnom krugu ekipa sa istim brojem bodova na kraju 10. kola se to neće računati.
Kaha je sjebana, još idu u Tel Aviv. ::S:: Makabi me nije oduševio protiv nas, ali gledao sam ih protiv Himkija, definitivno su najčvršća ekipa ovde. Biće prvi. Od ostalih, Montepaski dobio Barsu, Bo 21 poen (9/12 za 2p, već vidim kako ih je dao :mrgreen: ), Real kriminalan protiv Šarloa, 14p po četvrtini. ::S::

Jes' da i dalje zabrljavi, ali kako čovek da ne voli onog Gista? :mrgreen:
Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod Pauleta u Čet Nov 18, 2010 12:00 pm

Dobismo na mishicje, pogibiju, kratku Ivanovicevu klupu, Pionir i jedan poklon sudija (4ti Baracjev faul). Veliki korak za top16, sad uz dve preostale domacje pobede (koje bi ipak trebale biti lakse nego ove) mozemo se realno nadati prolazu. Da je Kaha imala jednog backup centra na klupi makar i kalibra Stevana Milosevicja dobili bi nas, jerbo su dobra ekipa i krenuli su odlicno juce. Fali im i taj Hejslip, ne znam kada ce se vise oporaviti. Ne znam za Makabi sledece nedelje, ali ocekujem da u ostale 4 utakmice imaju 4:0 i prolaz dalje. U kompletnom sastavu ovi su bolji od Izraelaca.

Sto se tice nasih, Lafajet mi se cini ili kosarkaski ne preterano inteligentan, ili prosto vrlo neiskusan. Ni jedno ni drugo nije sasvim nemoguce posto covek ima 26 godina i nijednu pravu seniorsku sezonu iza sebe. Opet se vidi da ima nekog stofa, ali ima i dosta limita, i gresi neshvatljivo. Jawai mi se s druge strane cini kao dosta glup :mrgreen: pretpostavljam da je taktika bila da mu se da da igra 1na1 ne bi li opteretio Baracja nekim faulom, a on to razumeo pa se ispromasivao u prvom poluvremenu jer je sve akcije zavrsavao na 3m od kosa poluhorogom preko igraca koji ima 2.12m. A mozda je i to neko neiskustvo, kada mu se nacrta sta terba da radi i kako, to dobro odradi. Jos i da nauci da gradi protivnike u odbrani i na konju smo! Gist je poslednji dosao al se najbrze adaptirao, on je neki divljak sto foli da se lozi i odgovara mu ova publika. Ima fin shut, siguran sa penala, skace ko nezdrav. Treba mu zabraniti da dribla (posto zna samo u desno, a i pravi noshene), ili ga nauciti jedan fin roling posle dva desna driblinga, posto ima duge noge i ruke i to bi moglo skroz da ferma...a ovako, ako ne sutne ici ce u desnu stranu (mislim da je i Misa Tumbas ovo prokljuvio) i tu ga cekaju svi protivnici. Ostali manje-vise standardno, neki bolji, neki slabiji, Kec raspad do poslednje cetvrtine, ali tada Slika Rashka cju da sanjam zbog onog zicera jebalagaklanicadagajebala. Veseli je mislim odigrao zversku utakmicu, iako nije puno vidjen bio u napadu, ali je u odbrani ginuo za petoricu i takav nam uvek treba.

Bo Slika Real ::L:: jadan ti je onaj Novica sta on trazi tamo. Nadam se da ce brze bolje pobeci glavom bez obzira.

btw, juce u Ljubljani. Kraljevi. Ja bih ovo stavio i u Pinoir solidarnosti radi.
Slika
Slika
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod Pauleta u Čet Nov 18, 2010 12:03 pm

btw. veceras Zalgiris - Himki, ne bi bilo lose da Ruje oshajdare ove tako da mi imamo otvoren put i "sudbinu u svojim rukama"
Slika
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod NothingMan u Čet Nov 18, 2010 8:33 pm

Ništa od toga. Možda da se nadamo prolazu preko Rujana? Od tri gostovanja koja imamo, kontam da se kod njih možemo najviše nečemu nadati.
Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod dkdnt u Čet Nov 18, 2010 10:34 pm

Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Ned Avg 28, 2005 12:03 am

Postod Earvena u Pet Nov 19, 2010 12:02 am

mmmmh dodjavola, sto Prokom nekako ne pocne da pobeduje sad >/ ( jedino nas da postedi >P)

i sta sad stvarno, dobi glupi Zalgiris..je l imamo mi ikakve sanse sad?
"I hate the way you talk to me,and the way you cut your hair,
I hate the way you drive my car, I hate it when you stare,
I hate your big dumb combat boots, and the way you read my mind,
I hate you so much it makes me sick it even makes me rhyme
I hate the way you`re always right, I hate it when you lie,
I hate you when you make me laugh,even worse when you make me cry
I hate it that you`re not around,and the fact you didn`t call,
but mostly i hate the way I don`t hate you
...not even close
...not even a little bit
...not even at all.."
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Pon Apr 08, 2002 11:04 am

Postod NothingMan u Pet Nov 19, 2010 12:11 am

Ako dobijemo Žalgiris sa 14, drugi smo. Naravno da imamo dobre šanse, jedino što nam ne ide na ruku što nam slede najteža gostovanja, više njih nego utakmice kod kuće. Sad, bilo bi idealno da je Žalgiris kao Prokom, al' pošto nije, moraće neko. Himki može ispasti najslabiji, možemo mi, a može to da se desi i Kahi, ako nastave da gube. Makabiju i Žalgirisu malo teže. Ima još da se igra, tek smo na pola... biće svašta.

Gledao sam Duleta, sjeb'o ga Lorens. CSKA se digao iz mrtvih na 5min pre kraja, onda Lorens položio dve lopte iz pika, ub'o trojku, uhvatio neke lopte... Tako vratiti učitelju... ::S::
Mirišu na mladost.
Korisnikov avatar
Član
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Sport