Ovaj Teodosić je pacijent. Tu nema spora. Šutati sa 10m (a da ne moraš), to ne bi uradio niko normalan. Al' eto, s obzirom da je između budale i genija tanka linija, ovaj put nam se isplatilo. Pošto je pogodio to ludilo, sad možemo samo da ga slavimo, a da je promašio, mislim da bi pljuvanje nadmašilo i pljuvanje Tepića (koji i dalje ostaje glavni na tapetu... jadni Tep). Teo je opet odigrao slabo, ako zanemarimo 39. minut i 57. sekundu, mada je nadomestio dosta toga sa 8 asistencija (naravno, bio je čuvan ko Hanibal Lektor). Rašić, za promenu, slab ovaj put, mislim da ima samo 3 izgubljene lopte, jednu na idiotski način. Ostali su bili, pa maltene neverovatni. Novica je razbio te serije promašaja za 3p, učačkavao je za 2 kad treba, Krle nervozno od početka, ali dobar učinak, Savanović opet neverovatan, kako ih je samo okretao...

Pa ono nema ni na basketu. Kešelj neverovatan sa trojkama, 4/5, ili 5/6 (posebno ona zadnja), Bjelica takođe odličan, Marković žrtvovan za odbranu. Naravno, opet smo mogli sve mnogo lakše, sa manje nervoze, ali kako da tražiš još i to u svom onom ludilu. Utukli smo Špance onako kako oni igraju. Trojke 15/30... ne sećam se da sam gledao da neko da 15 trojki na utakmici, posebno ne uz šut od 50%. I to su samo Teo i Tepić potrošili 9 lopti. Treba pomenuti i sudije, malo je tu bilo brljavljenja, ali mislim da generalno nisu naseli na španski cirkus od utakmice. Ona namerna lična greška (e, takve stvari sam hteo da se sude protiv Hrvata), 3 faula u napadu zaredom, i ono najslađe na kraju: gledati kako se Navaro baca na parket očekujući slobodnjake, ali ćorak.
Mislim, ludilo.