Još malo pa ću da gledam Rec. Idemooo, pišanje u gaće.

Moderatori: Archmage, Ereinion, Lotlorien, Artanis Nerwen

Dobar je zaista, mislim, u jednom trenutku mi je smetala sva ona histerija i buka, dok ih je bilo previse zivih, (nije neki spoil, u hororu je retko ko ziv
 Dobar je zaista, mislim, u jednom trenutku mi je smetala sva ona histerija i buka, dok ih je bilo previse zivih, (nije neki spoil, u hororu je retko ko ziv  ) suvise haoticno (mada, kontam da je time trebalo da se docara realnost situcaije
 ) suvise haoticno (mada, kontam da je time trebalo da se docara realnost situcaije

Dobar je, simpa, zabavan i ne toliko trash. Za fino utroshenih 2 sata dushu dalo, a za zenski deo populacije se jos pojavljuje i Ramon
 Dobar je, simpa, zabavan i ne toliko trash. Za fino utroshenih 2 sata dushu dalo, a za zenski deo populacije se jos pojavljuje i Ramon 
 ), i jedna sacuvajmeboze bitka, al' s obzirom da je film iz '68 moze se reci da je skroz ispred svog vremena. Ipak, ono sto je falilo da ja ostanem apsolutno odushevljen je cinjenica da se u filmu 2 sata nista konkretno ne desava, a takve filmove ne podnosim iz dna dushe jer nemam strpljenja i volje da cjetir sata cjamim cjekaucj. Ali i pored toga, vrlo vrlo dobar film, svaka preporuka, oldies ftw!
 ), i jedna sacuvajmeboze bitka, al' s obzirom da je film iz '68 moze se reci da je skroz ispred svog vremena. Ipak, ono sto je falilo da ja ostanem apsolutno odushevljen je cinjenica da se u filmu 2 sata nista konkretno ne desava, a takve filmove ne podnosim iz dna dushe jer nemam strpljenja i volje da cjetir sata cjamim cjekaucj. Ali i pored toga, vrlo vrlo dobar film, svaka preporuka, oldies ftw! ), humor je skroz drugaciji, prica realnija a i nema iritatnih likova. Sve u svemu, vredi pogledati, yep.
 ), humor je skroz drugaciji, prica realnija a i nema iritatnih likova. Sve u svemu, vredi pogledati, yep.

Ok film za jedno normalno gledanje.
 Ok film za jedno normalno gledanje.
 a ni Skarlet ne zaostaje mnogo
 a ni Skarlet ne zaostaje mnogo 

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju