Mnb, bojim se da ponovo dokazuješ kako nemaš pojma o čemu govoriš. Beli put, to jest Everest, to jest Boban Knežević već pet godina rade na "Nekronomikonu", tako da će pre biti da je Tabernakl pokušao njima da ukrade ideju, mada čisto sumnjam. Takođe, oni koje zanima kupovina "Nekronomikona" lako mogu da saznaju koje priče sadrži, a to što je Gul priređivač samo garantuje kvalitet prevoda i vernost autorskim zamislima. Ubrzo će moj prikaz osvanuti na Popbosku, pa će - opet - oni koje ovo izdanje zanima moći da se detaljnije obaveste. Tebe očigledno ne zanima.
Što se Polaisa i Neora tiče, molim te - nemoj da ih porediš. To je skoro pa uvreda prema Neoru. Opet pokazuješ kako nemaš pojma o čemu pričaš, naročito kada pričaš o domaćem izdavaštvu.
Sa treće strane, postoje jako dobri izgledi da nijedan izdavač u Srbiji nikada ne objavi ništa što se tebi dopada, i to samo iz straha da ga ne bojkotuju silni ljudi koje tvoji postovi nerviraju. Hvala Velesu, te ja nemam problema sa nabavljanjem knjigaq iz inostranstva, te ću sa zadovoljstvom da zaronim u božićni paketić što su mi doneli gosti iz Kanade, pa da se bacim na novog Kinga, Grina, Hila i tako to, samo da već jednom zalečim prokletu ćoravost koja me već danima muči. Bolje budi srećan što možeš nesmetano da čitaš knjige koje već imaš. Ktulu se rodi, etc.