[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 379: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead www.tolkien.rs • Pogledaj temu - Pain Of Salvation
Vrlo je moguce da se njegove zhelje pretovre u koncertnu setlistu A mozda je vec pao dogovor, ili covek ima novije setliste od mene, ja nisam mogao da nadjem na netu. Sve u svemu lista je super.
Bullets fly, I pulled the trigger Revenge is mine, sweet and bitter Welcome to my hell on earth this time you'll get hurt I reload my gun, get ready to run Fuck your life I'm just having fun Your time is up, I'll never stop I'll make you rot, I'll fill your grave
Hahaha Koji ste vi frikovi Ma bre... PoS ima svoju listu,ja imam svoju listu ( to je ona koju ste videli ) i imam shljivovicu! Pa vi sada sklopite... PoS + shiljovica = moja lista
mene samo nervira to sto se do 10. aprila nece znati (tj mi necemo znati, oni koji prodaju znaju kako stvari idu) da li ce biti jednodnevnih...a iz principa necu da uzmem dvodnevnu...
blah uzdam se u ne malu cenu karata i jadnost nase metal populacije
auf...sad bi ja trebalo da kazem "ma joooooook, sta ti jee, opusti seeee"...al posto sam oduvek bio cheap filthy whore...
no no really, fala enivejz, nadam se da ce sve biti ok ja na pos u svakom slucaju idem, e sad kako cu nabaviti kartu/preko koliko lesheva cu morati da predjem...ostaje da se vidi
Legacy Festival : Belgrade (Serbia) Type of show: Festival Length of show: ca 90 min Time of show: - Entrance fee: ca 40-65 EUR Tickets: legacy-promotion.net Other bands: Obituary, Testament, Threshold, Dark Funeral, Finntroll, Rage etc Official site: legacy-promotion.net
Notes: Isn't it funny how all the band logotypes battle for attention on the official poster, while ours stick out as very eye-catching... simply because it's normal...
LOL za ovo poslednje, stvarno je tacno plain and simple...
unconfirmed je jos uvek, al verujem da ce se uskoro potvrditi...mmmmh...mmmmmmmmmmmmmmmhmh jos 75 dana mmmh
Najradije Nio, ali ne znam jos uvek da li dolazim ovog vikenda u bg... So, ako ti se ne javi neko ko je blizi kartama skoknucju ja do Smedereva ili nem pojma smislicju nesto, ali necjes ostati bez karte