Ok, a sta bude ako se neko utepa u limbu (ubistvom ili samoubistvom), a nema kicka u nivou iznad?
I sta bude ako se ubije spavach na, recimo, drugom nivou sna, a on je trenutno umom u trecjem, ili cak cetvrtom/limbu?
Imam osecaj da nisu uspeli sve to najjasnije da razrade pa su zato ubacili faktor droge kojim se neko uspava, i to da u zavisnosti od nje razlicita pravila vaze. Na primer, na pocetku filma Kob ubija Artura u snu drugog nivoa i ovaj se budi i vraca u san prvog. Posle kad krene glavna operacija saznajemo da su droge jace tu i da ako nekog utepaju ovaj ode u limbo na milion godina dok ne prodje dejstvo, il' tako nesto.
I koliko sam ja skapirao, nije bitno ubistvo u snu, vec kick u nivou iznad, on je taj koji te vraca tamo (kako je Artur kiknuto Koba u onu kadu na pocetku, Artur u tom snu nije zagino). I lift je bio improvizovana operacija, jer je nestala gravitacija, prvobitno je trebalo svi da padnu sa plafona. Tako pretpostavljam i da je eksplozija towera improvizovana da bi kicknula sve ove sto su ostali u limbu.
Mindfuck film, defintivno