Moram reći da se ni meni nije dopao taj gej-hunt, ali dobro malo da zakuvaju, što opet znači da prekrajaju kompletno sve...
Što se tiče Arijane to mi je baš žao što nju nisu ubacili nego su hteli da iskoriste gluicu koja je glumila Elariju Peščanu i negde sam pročitao da su njih dve spojili u jednu ulogu, što mi je besmisleno jer Arijana ima dosta poglavlja, a ne postoji u seriji (ja se sve ko manijak nadam da će se pojaviiti) kao i Egon i Džon Konington(što je bio neki leak da postoje glumci za to )
a deo sa otvorenim podrivanjem Petirovim i uvaljivanjem sanse na sever i onda otvorenim povratkom u KL sersei pod noge mi je jako jako jako glupav, šta će uspeti da joj proda priču ? ili će dok se on vrati, ona već biti na sudjenju, ili će i on umeštai prste da joj ga satera
Svidjaju mi se delovi sa Sersei i varnicama koje lete izmedju nje i Mardžeri, lepo je odrađeno (mada opet sada deo kada se Mardžeri i Tomen krešu opet baca veliki depo zapleta sudjenja u vodu, ali daje njoj veliki povodac
)
e sasd ono što je meni palo na pamet, da li će bron preuzeti ulogu Arisa, pa se spetljati sada sa Elarijom Peščanom i otegnuti i šta kog djavola planiraju sa džejmijem.......ah toliko pitanja
i šta mislisš jel Baristan gekno ?