[quote="Margiloth @ 20.10.2005. 10:31"] I zato kazem - Tirion je Sansin obecani vitez. Videcemo da li se Martin slaze sa tim.
A sad o Maloprsticu. Znam da ovde ima onih koji misle da je Sansa trenutno u najboljim rukama, ali ja se definitivno ne slazem sa tim, a vidim ni Nemini. Maloprstic ce mozda Sansu osposobiti za daleko vecu i hrabriju ulogu, ali ona ostaje njegov igrac, opsesija, simbol ostvarenih decackih snova, i opet - suzanj. Jedino je Tirion nikada nije tretirao kao suznja, nije je prisilio ninasta, zar ne? I znam da mnogi misle da ce Sansi biti super sa Maloprsticem, vide cak i romansu na pomolu, spektakularno gubljenje nevinosti

(e bas me zanima ko ce joj to uzeti!), ali sve zavisi od Martina. Valjda ce imati milosti.
A sto se tice Edardove smrti, i Sansa je delimicno kriva, da, ali ne mozemo celu krivicu svaliti ni na nju ni na Neda. Otkud je on mogao da zna da je Sersei takva zmija? Kako je mogao da znada ce ga Maloprstic izigrati? Verovao je pograsnim ljudima, bas kao i Sansa.
[quote]
hmmmmm videcemo jos........
Sto se Sanse tice i ruku u kojima je, to su definitivno veoma pohotne ruke, i bas me interesuje da li ce je on prisiliti na nesto ili ce je samo lepo ubediti......
Za Sansinu nevinost otvorite kladionicu, dok se ne procita 4 knjiga(posto tesko da ce je sacuvati do pete).............
Sto se tice ubistva Neda jos je Sersei tu "najcistija", imam neki osecaj da je maloprstic umesao svoje prste u nedovo smaknuce mnogo vise nego sto se u knjizi vidi, pogotovo zato sto je bio opcinjen s Ket, pa je mozda zeleo da se resi Neda jednom zauvek......