Ok, my mistake, evo stigao sam do 2/3 filma, vidim da ovo može i bez brda love, ako naravno svi statiraju u kukuruzu za dž.
Opet, individualni utisci..paaa...kao deja vu, do ovih dve trećine sam već jedno 3-4 puta stavljao pauzu da skupim snage i koncentracije za dalje. Da se razumemo, ovo što pljuckam pljuckam kao što bih pljuckao "običan" film koji se snima u full-u, da se ne ponavljam sa onim "svaka čast na trudu, energiji, bla bla bla", to neka se podrazumeva...ali, do sada uočeno:
Muzika, opet neki Shore-ast zvuk...
Bree, copy paste iz filma, izgleda kao neko piratsko utočište..
Glumci, Gandžalf i Sarmagorn, glume Iana Mekelena koji glumi Gandalfa i Viga Mortensena koji glumi Strajdera, respektfuli.
Kvalitet slike je shit i na HQ kada je mračnije (ovo je bezveze koment, znam

)
Kad Golumovača krade ribu, opet neka kućna oprema 19tog veka...
Osveženje, malecko osveženje, je ubacivanje onog štrokavog rangera br. 2, aj mrva kreativnosti..i ono Aragornovo gatanje sa slušanjem zemlje, samo mi nije jasno da li je on to skenirao šta se dešava blizu i daleko u realnom vremenu, ili je koristio onaj "gift" da sazna šta se sve dešavalo tu u blizini u nekom vremenu.
Orkovi imaju oružje kao iz Gothic, uzneš jedan mač i "you are over-encumbered"

A fajt sa okrovima je bre...opet Amon Hen fajt copy, sa sve jebenim zabijanjem noža u butinu, i čuvanjem boss-a za kraj fajta..ma hajte molem vas...