Meni su filmovi Harry Potter ok, posto nisam pročitao sve knjige, ali kada su mi ih detaljno prepričavali, shvatio sam da je u filmovima mnogo propušteno, mada u njima je moguće uživati (e sad ne kao u LOTR trilogiji filmova, ali 'ajde). Od svih je dosad najbolje uradjen 7. deo i veoma je blizak knjizi (bar mi je tako bato rekao, no meni se svidja bez obzira da li je ili ne). Jedva čekam da pogledam drugi deo Relikvija Smrti, pa da ga prokomentarišem. E sad što se tiče ostalih, sve u svemu:
Prvi- lep, prati knjigu sasvim dovoljno, zanimljiv (bar sam prvi knjigu pročitao)
Drugi- Ume malo da nervira i da bude dosadan, medjutim kada sam bio 4-5 razr. voleo sam ga tako da... ok je
Treći- Eh ništa posebno, bar meni. Ok je ali čak mi je i knjiga Zatvorenik iz Askabana dosadna.
Četvrti- Mnogo propušteno to i ja znam. Ima malo dramatičnosti, ali kao da je uradjen na brzaka. Medjutim ne mogu da kažem da je loš ili očajan. Dobar je
Peti- Meni je bio ok. Pogotovo scene borbe su lepo prikazane kao da su čarobnjaci stvarno vešti u tome, kao kada gledam u akcionim filmovima pucačke scene nekih uvežbanih vojnika. To mi se svidja
Šesti- Super. Lep je i ima dramatičnosti BAŠ DOSTA. Svidja mi se!
Sedmi- Najbolji je. Stvarno dobar film. Potrudili su se tu baš, tu je i gluma najbolja. (npr u petom je glavni glumac imao tanak performans xD) eto...