dekster je sasvim gledljiv, iako i dalje pati (i uvek ce patiti) od malog miliona nelogicnosti, potpunog odsustva bilo kakve realnosti i gomile gluposti i propusta vezanih za radnju. takodje, sporedne price vezane za ostale likove su predosadne i ne verujem da ikoga zanimaju. neverovatno koliko vestacki stvaraju desavanja, samo da bi objasnili neke transformacije likova...uzecu samo ovog arsonist-a kao poslednji primer, koga su na silu ubacili (i jos brze izbacili) samo da bi prikazali deksterovu spoznaju kako je iskljucivo on odgovoran za sve ljude koje je ubio. vau, stvarno, posto smo mi svi retardirani, i to nije moglo malo manje plasticno da se odradi
hena mekej je svakako veliki plus u ovoj sezoni, osim sto sasvim solidno glumi devojka je zaista prelepa (po meni najbolja riba do sada u seriji bez konkurencije, mada je i dzejmi preslatka), ali nekako ne mogu da zamislim hepili ever eftr scenario. iako se cini da je to prva osoba koja razume dekstera u potpunosti, sto nije slucaj ni sa debrom, pa cak ni sa njegovim cjaletom.
ok popljuvah dosta. meni su najbolji momenti u deksteru oni u kojima on pokazuje emocije, jer se to toliko retko desava i potpuno je atipicno za njega, da ni sam ne zna kako da se nosi sa tim. bilo je vise takvih situacija u ovoj sezoni, i to je jedna od stvari koje mi se svidjaju. pulo je bio ok negativac, mada i on nedorechen. shteta shto onaj shiptar viktor nije imao malo vecu ulogu, nije on los glumac uopste, videli smo u dollhouse-u