E , ovo sad malo ulazi u fan fiction
Avatar World u buducnosti bi bio mnogo slicniji ovom nasem, samo vise SF. Odmah mogu da vidim da bi pricu smestili u neki high school scenario za potrebe "mladje publike" (nadam se da nece! ako ga ikad budu pravili).
Mislim da bi bilo zanimljivo da bending vestina u toj buducnosti vise ne postoji!
Da su se 'duhovi' opet povukli u svoj svet i da se opet desila nekakva globalna katastrova posle koje su Svi izgubili bending moci i sve sto je 'nadprirodno' postake samo deo legende.
Ali ne lezi vraze!
Tu se pojavljuje novi avatar koji polako otkriva da moze da 'benduje', i onda krene po svetu da trazi ljude koji su se iz nekog razloga rodili sa istim 'darom' i one koji mogu da mu pomognu da se realizuje u avatara.
Da to, dakle, bude story arc buduceg avatara.
Problem je sto tu ne bi bilo puno bending akcije, ato se trazi.
Takodje, do sada su istrosili gotovo sve ideje za negativce, tako da bi morali da se ponavljaju.
Mozda neka kreatura iz 'sveta dugova'? hm
I jos jedna stvar - Korra je prekinula lanac avatara iz proslosti, da li to znaci da se avatari vise nece radjati?
To svakako moze da se promeni ako budu imali volje i ideja za nastavak.
Sto se mene tice ne moraju da prave seriju, serija animiranih filmova bi takodje bila cool.
Korru su morali da prilagode i mladjim uzrastima, novim fanovima, ipak se crtani pravio za fckn nickelodeon.
Ono,, shipovanje, slatki pokemon like duhovi, bolinov humor itd.
U TLAB humor je bio vestije izveden, jer je bio 'visedimenzionalan' tj. i za nivo decjeg uzrasta i za nas matore.
Citao sam "the search" sva tri dela. Mislim da su nove stripove planirali da objave tek na leto, ako se ne varam (?)
btw. serija je upravo dobila nagradu za najbolju animiranu seriju 2014, zasluzeno!