Ne ozbiljno, dajte neku pricu vezanu za krakene, meni je knjiga "Misterije Svijeta" A. Klarka u CG tako da ne mogu da vam navedem precizno nijednu od tih prica.
Uzgred kad pomenuh tu knjigu, pretpostavljam da je dobar dio vas citao. Ako nije...

Mislim ok je sva prica, ali ostaje u domenu rekla kazala. bez cvrstih naucnih cinjenica, koje nemaju ni arheolozi za svoje tvrdnje, zato sve je moguce
 Mislim ok je sva prica, ali ostaje u domenu rekla kazala. bez cvrstih naucnih cinjenica, koje nemaju ni arheolozi za svoje tvrdnje, zato sve je moguce  Moja torija je da su piramide graditeljsko cudo prirode
 Moja torija je da su piramide graditeljsko cudo prirode 

Čitava priča je naravno maštarija i tendeciozno sranje, ali opet, takvima najviše i treba zatvarati usta, jer se razgoropade i onda ne možeš od njih disati. Kapiram da si imala prilike da se raspravljaš sa raznim "Serbi pre koacervata" tipovima sa istorije (onaj bradati magarac što vodi srpsko-srpski rečnik je na našu "sramotu" etnolog) i filološkog te znaš koliko njihova argumentacija počiva na lažima, preuveličavanjima i menjanju konteksta.
 Čitava priča je naravno maštarija i tendeciozno sranje, ali opet, takvima najviše i treba zatvarati usta, jer se razgoropade i onda ne možeš od njih disati. Kapiram da si imala prilike da se raspravljaš sa raznim "Serbi pre koacervata" tipovima sa istorije (onaj bradati magarac što vodi srpsko-srpski rečnik je na našu "sramotu" etnolog) i filološkog te znaš koliko njihova argumentacija počiva na lažima, preuveličavanjima i menjanju konteksta.Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju