Dobismo na mishicje, pogibiju, kratku Ivanovicevu klupu, Pionir i jedan poklon sudija (4ti Baracjev faul). Veliki korak za top16, sad uz dve preostale domacje pobede (koje bi ipak trebale biti lakse nego ove) mozemo se realno nadati prolazu. Da je Kaha imala jednog backup centra na klupi makar i kalibra Stevana Milosevicja dobili bi nas, jerbo su dobra ekipa i krenuli su odlicno juce. Fali im i taj Hejslip, ne znam kada ce se vise oporaviti. Ne znam za Makabi sledece nedelje, ali ocekujem da u ostale 4 utakmice imaju 4:0 i prolaz dalje. U kompletnom sastavu ovi su bolji od Izraelaca.
Sto se tice nasih, Lafajet mi se cini ili kosarkaski ne preterano inteligentan, ili prosto vrlo neiskusan. Ni jedno ni drugo nije sasvim nemoguce posto covek ima 26 godina i nijednu pravu seniorsku sezonu iza sebe. Opet se vidi da ima nekog stofa, ali ima i dosta limita, i gresi neshvatljivo. Jawai mi se s druge strane cini kao dosta glup

pretpostavljam da je taktika bila da mu se da da igra 1na1 ne bi li opteretio Baracja nekim faulom, a on to razumeo pa se ispromasivao u prvom poluvremenu jer je sve akcije zavrsavao na 3m od kosa poluhorogom preko igraca koji ima 2.12m. A mozda je i to neko neiskustvo, kada mu se nacrta sta terba da radi i kako, to dobro odradi. Jos i da nauci da gradi protivnike u odbrani i na konju smo! Gist je poslednji dosao al se najbrze adaptirao, on je neki divljak sto foli da se lozi i odgovara mu ova publika. Ima fin shut, siguran sa penala, skace ko nezdrav. Treba mu zabraniti da dribla (posto zna samo u desno, a i pravi noshene), ili ga nauciti jedan fin roling posle dva desna driblinga, posto ima duge noge i ruke i to bi moglo skroz da ferma...a ovako, ako ne sutne ici ce u desnu stranu (mislim da je i Misa Tumbas ovo prokljuvio) i tu ga cekaju svi protivnici. Ostali manje-vise standardno, neki bolji, neki slabiji, Kec raspad do poslednje cetvrtine, ali tada

Rashka cju da sanjam zbog onog zicera jebalagaklanicadagajebala. Veseli je mislim odigrao zversku utakmicu, iako nije puno vidjen bio u napadu, ali je u odbrani ginuo za petoricu i takav nam uvek treba.
Bo

Real

jadan ti je onaj Novica sta on trazi tamo. Nadam se da ce brze bolje pobeci glavom bez obzira.
btw, juce u Ljubljani. Kraljevi. Ja bih ovo stavio i u Pinoir solidarnosti radi.