ovo je moj novi omiljeni lik
elem, gledao sam juce tekmu protiv Napolija...dobili smo opasnu igracinu u malom Patou...momak je brz, nevidjeno eksplozivan, sa brzim promenama pravca u sprintu, i dobrim sutom, kao i tehnikom...problem je, decko je jos uvek klinac, 18 godina, i nece moci puno toga da ucini ove sezone...mozda ni sledece...al za dve-tri godine, ako sve prodje kako valja, bice worldclass ... a ako ovi nasi istraju i upare ga sa Kakom tada, bice belaja
inace, Ronny se vratio, dao dva gola, i, kako god igrao, bolji je od operacije Gillardino, i rovitog Pipa...uglavnom, sad konacno imamo 4 napadaca na raspolaganju, valja ocekivati malo vise golova i efikasniju igru...s druge strane, pozadina nam je suplja ki sir, bez Gattusa primaju golove ko Mladost iz Lucana, juce su primili dva komada od Napolija koji su realno, jadni...
a citam i kako Silvio najavljuje neke radikalne promene sledece sezone, tipa dolaze neki novi igraci koji imaju ISPOD 30 godina...ja ne verujem takvim klevetama, al opet, nikad se ne zna...