[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 483: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/bbcode.php on line 379: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4586: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4588: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4589: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/functions.php on line 4590: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3765)
www.tolkien.rs • Pogledaj temu - Pain Of Salvation

Pain Of Salvation

Šta vam se sviđa, ne sviđa i aktuelna događanja

Moderatori: GilGaladriel, genije narcis, Queen of the Reich, Nienora

Re: Pain Of Salvation

Postod Elldamar u Pet Feb 08, 2008 9:23 am

Da...do tada sigurno necje biti jednodnevnih karata,a ako kompleti ne budu rasprodati prodaja jednodnevnih pochinje od 1.aprila!
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Uto Mar 11, 2003 11:32 pm

Postod Nienora u Pet Feb 08, 2008 3:11 pm

Au sranje :( :(
Znachi moram konstanto da budem u toku sa prodavanjem karata, ako mislim da odem na pain jednodnevnom kartom.
Change the inside!
...drink the rain...
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Pet Nov 18, 2005 9:57 pm

Postod Nameless One u Pet Feb 08, 2008 4:28 pm

Hehehehe fenomenalno :) Bash mi je drago, i josh ako je istina da nece promovisati novi album vec samo hitovi, onda vrhunac! :) Kupite karte za oba dana pa posle prodajte drugu nekom... bash me zanima gde cu ja da budem krajem maja .... :(
Slika
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Sub Mar 17, 2001 12:44 am

Postod Nienora u Pet Feb 08, 2008 5:09 pm

Bices i ti na koncertu Paina i nosicjes me na ramenima, da svi lepo vide majicu sa ruzom ;) ::T::
Change the inside!
...drink the rain...
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod Daemon Blackfyre u Pet Feb 08, 2008 6:17 pm

sta bre tebe nosice mene na ramenima :feler: da mi se oduzi za gardijane :D
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Pet Avg 13, 2004 3:08 pm

Postod Nienora u Pet Feb 08, 2008 8:28 pm

Eto taman lepo. Nio nosi tebe, ti nosish mene... (po dogovoru prestajem da jedem na 3, 4, SAD :feler: )
Naravno sve to pod uslovom da ja ne flipnem pa istrchim Danijelu na binu :D
Change the inside!
...drink the rain...
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod stratmaster u Pet Feb 08, 2008 9:12 pm

...bez ljutnje za moj komentar koji sleduje...(Nienorice, oprosti ako mozes) ali mislim da im se pridaje preveliki znacaj...nisu bas toliko dobri, a cesto umeju i da gnjave i razvodne gomilu dobrih ideja koje gosn. Danijel ocigledno ima...i slazem se sa kolegom koji je dao konstataciju da je "Remedy Lane" njihovo najbolje ostvarenje iako i on na momente zvuci rastrzano...(misljenje je naravno subjektivno i bez namere da nekoga uvredim ali ne ocekujete valjda da svi recituju hvalospeve)...hvala na strpljenju pri citanju ovog teksta...
long live rock 'n' roll
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Uto Feb 05, 2008 5:12 pm

Postod Nienora u Pet Feb 08, 2008 10:26 pm

Ah, nemam sta da ti oprashtam, jer zaista visoko uvazavam tvoje mishljenje o muzici, you should know that :) ...a vremenom se pokazalo i da nam se ukusi veoma razlikuju, zar ne? :D

No, posto me vecj dirash u svetinju :feler: , ubedjena sam da ih nisi dovoljno MNOGO puta slushao, cim ti remedy lane jos uvek deluje rastrzano... Po meni je to tako inteligentno satkana celina - da ne postoji nota koja bi mogla da strchi... A ako i zvuchi nebulozno i rastrzano, to je zato sto tako treba da bude i to je ono sto (ja lichno) volim kod njih... :wuv:
Dakle, jos jedno potpuno subjektivno mishljenje... a moze se nazvati i ukusom, posto su Danijelove odlichne ideje i velike muzichke sposobnosti jednostavno chinjenica :D
Change the inside!
...drink the rain...
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod stratmaster u Sub Feb 09, 2008 2:49 am

...hvala na komplimentu i uvazavanju misljenja, drugaciji tj. manje konstruktivan odgovor nisam ni ocekivao, a u krajnjem slucaju da u tebi ne vidim adekvatnog sagovornika, verovatno ne bih ovde trosio ni milisekund svog vremena...sto se ukusa tice, ponovo si bila u pravu, vreme je stvarno pokazalo da nam se ukusi poprilicno razlikuju ali zato razliciti ukusi i postoje, jednoumlje je osobina od koje bi trebalo da smo odavno izleceni...objektivnosti u ovakvim raspravama jednostavno nema niti treba da je ima, misljenje pojedinca je presudno, u suprotnom debate ovog ili bilo kog drugog tipa ne bi bile ni vodjene...moj stav prema Pain of Salvation je samo pogled na njih iz drugog ugla i nikako ne osporava Danijelove kvalitete, ideje, predispozicije bla, bla, bla ili sta vec...godine slusalackog i svirackog staza mi ipak daju to za pravo jer kao sto ti verovatno vec znas ja sam ovoj vrsti muzike ostao veran i kad vremena po nju nista dobro nisu obecavala...a to su vremena kad vecina ljudi s kojima sad vodis polemike nije posla ni u prvi razred osnovne skole...a onda opet...verovatno cemo nastaviti da se prepiremo ako nam se misljenja razlikuju, a rasprave s tobom su meni naravno vrlo drage i ja uzivam u njima... :grandpa:
long live rock 'n' roll
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Uto Feb 05, 2008 5:12 pm

Postod Daemon Blackfyre u Sub Feb 09, 2008 3:24 pm

okeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej :feler:

mislim da ne mozes da kazes da se necemu pridaje preveliki znacaj, barem kad je muzika tj neki bend u pitanju. ljudi koji vole tj obozavaju pos ko mi ovde ce sigurno biti sposobni da satima nekoherentno blebetaju o njima, i nijedan minut tog nam se nece ciniti kao gubljenje vremena. kao sto tebi ili nekom drugom ne bi palo na pamet da razglabaju o posu uzduz i popreko, jer nisu u toj meri odusevljeni.

a sto se tice razvodnjenosti, ne vidim kako je to moglo biti upakovano drugacije...ipak su to pesme, ne knjige ili price, i prikaz ideja mora biti jednostavan i razumljiv, ali opet straight to the point i dovoljno jak da ostavi utisak na slusaoca, sto danijel u punoj meri postize...barem je to neko moje misljenje, moguce je da gresim :) ....

...not :mrgreen:
Korisnikov avatar
Član
Član

Postod Nameless One u Sub Feb 09, 2008 3:29 pm

Da da ja cu simbolichno da nosim vas dvoje na ledjima :P

ma ako dodjem cem da nosim i ljude koje ne znam :)

i Pain rulz ma shta god vi "matorci" prichali (znash kao :lol:)
Slika
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Sub Mar 17, 2001 12:44 am

Postod Pauleta u Ned Feb 10, 2008 3:03 pm

ajde dosta, smorili ste i unistili temu totalno bespotrebno...ne znam gde su modovi i supermodovi da se bakcu sa ovim al' kad nema nikog, moram ja...
Slika
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Uto Okt 05, 2004 4:47 pm

Postod Queen of the Reich u Ned Feb 10, 2008 4:32 pm

tnx pauleta, preduhitrio si me :)

tu sam, samo :mirko: :sudovi: :ves: :peglanje: :brisanje: jeeeeeeee, al' sam vredna :hvalite_me_usta:

e sad, ostalima koji se prepoznaju: nemojte ovo da vam se ponovi, sramota bre, ionako je teshko pronacji smislene zanimljive postove na muzici ::LJ::
nadam se da je jasno i ni rechi vishe onakve prepirke :zena:
Democracy dealers provide us with pain
In the eyes of our butchers we all are the same
The Crescent, The Cross, all the gods failed
No one can save us, we're already dead

Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Sre Okt 12, 2005 8:20 pm

Postod Kovalainen u Ned Feb 10, 2008 11:59 pm

A sve je krenulo tako ,spontano-neznim okidanjem A zice na gitari B.B. King-a!!! ::F::
Dobar brak bio bi između slepe žene i gluvog muškarca.
Korisnikov avatar
Član
Član

Pridružio se: Čet Jan 03, 2008 5:23 pm

Postod Daemon Blackfyre u Ned Feb 17, 2008 1:33 am

http://www.progressiveworld.net/pain.html

jbga posto nisam mnogo recit i obrazovan kad je muzika u pitanju, cesto ne umem ljudima da objasnim zasto je pos tolko dobar bend. tj, da budem precizan, ne uspevam da ih ubedim da im posvete malo vecu paznju, jer vecini zvuce uzasno posle prvog slusanja, bas kao sto je sa mnom bio slucaj, i ne daju im drugu sansu. ovde ima dosta dobrih reviewa svih albuma (sem scarsick-a), za neke od njih ima i vise opisa, radjenih od strane ljudi koji su daleko bolje upuceni u prog metal scenu. kometari i utisci su uglavnom izuzetno pozitivni, ali opet i objektivni, i isticu i neke mane (mada, po mom subjektivnom misljenju pos nema mane :) ) odredjenih pesama i koncepata.

u svakom slucaju, ima dosta teksta, ali vredi procitati.

ja i pored sumanutog slusanja moram da priznam da mi neke od danijelovih zamisli i dalje nisu najjasnije, i da neke pesme ne razumem bas najbolje, ili barem ne na pravi nacin. ali opet, ima jako puno onih kojima nisam ni posvetio punu paznju (sve vreme govorim o tim konceptima naravno, i filozofiji koja se prozima kroz albume). stvarno treba izdvojiti mnogo vremena radi punog poimanja onoga sto danijel zeli da nam poruci. nisam siguran da je bas svim fanovima mnogo stalo do toga ali meni stvarno jeste, i nadam se da ce mi razni bookleti pomoci u tome, s obzirom da planiram da jednom prilkom kupim sve albume u originalu. nisam jos ni citao danijelove radove na pos-ovom sajtu, niti sam obracao puno paznje na reference (al za to bi tek trebalo izdvojiti shitload of time). cini mi se (i to na neki bizaran nacin i postujem) da se on nije ni previse trudio da nam ucini te svoje zamisli pristupacnima, kao da covek namerno provocira i tera slusaoca da sam izvuce neke zakljucke i prokljuvi o cemu se tu zapravo radi.

btw, sad sam tek saznao da je danijel planirao da pe2 radi odma posle keca, ali su ga emotivni problemi i tragedija koju je imao sa svojom zenom nagnali da stvori remek delo zvano remedy lane.

zeeeeeeeeeev...it's getting late in the day :)
Poslednji put menjao Daemon Blackfyre dana Pon Feb 18, 2008 5:09 pm, izmenjena samo jedanput
Korisnikov avatar
Član
Član

PrethodniSledeća

Povratak na Muzika