[font=Times New Roman] [/font]
1. Paladin elf i ekipa upada u neku rupu na planini, posle pada svi smo malo osakaceni i stojimo na ledenoj ploci. ne mozemo da se popnemo gore. Dok svi razmisljemo sta dalje, paladin samoinicijativno longsword-om udara po sredini ledene ploce sto mu se iz nepoznatog razloga ucinilo kao dobra ideja, naravno ploca puca i svi padamo dole. Sva sreca svi smo se stabilizovali i pre ili kasnije dosli svesti....
2. Nastavljamo dalje i tunelom dolazimo do natrpanog kamenja koje blokira put dalje. Paladin opet preuzima vodjstvo i pokusava da izvuce kamen iz dna gomile, ostali cute jos uvek gnevni zbog one njegove prosle brilijantne akcije i samo se udaljavaju od njega. Izvlaci kamen, ne prolazi reflex save, i veci deo kamenja se sruci na njega. Hit je njegovo objasnjenje kada je dosao sebi: "Mislio sam da ce kamenje da padne dole kao u klikomaniji"
3. Isti lik igra RANGERa ELFa. Ekipa treba da upane u neko manje utvrdjenje, dok vecamo sta da radimo njegova ideja je da ZAPALIMO sumu posto ce vojnici iz utvrdjenja, bezbedni iza kamenih zidina, sigurno izaci da ugase pozar u sumi.
4. Isti lik je tridesetak sesna kasnije imao izvrsnu ideju kako da izmamimo neko stvorenje koje jurimo, a krije se u sumi na osrvu - pa da zapalimo sumu i kada cela suma izgori, sigurno cemo ga lakse naci.
5. Da ne pominjem divan sesn kada se sa jednim klerikom koji je tumarao kanalizacijom gadjao govnima kroz resetke kanalizacije, a nije znao ko je dole....
6. Half-Orc Barbarian (ja) na litici neke planine nalazi gnezdo i u njemu ogromno jaje... Dusa me je bolela kada sam shvatio out of caracter da sam pojeo zametak Giant Owl-a....
Do sledeceg memory check-a, pozdrav..........