ima i ja da dovedem jednog, ima da vas uhaxxxoruje sve mmda!

Moderator: Migza

) diiiivniii ste... :******

...dobro, dobro, sto se mora nije tesko, jedino sto je misterija identiteta nestala, no sta je tu je...a sto ste tice vecerasnje potencijalne interakcije...Queen, drzim te za rec...
...nego, jel' Migza, ti bre tolerises ovakav oblik diskriminacije novih clanova, a?!...(mada poznajuci narav doticne gospoje Queen, ima obojica da beremo kozu na siljak ako me budes branio...ima strasan desni direkt...)... 

...naravno lepotice da je to onaj na koga sumnjas i naravno da taj crtez mozes da imas samo u jednom folderu...he, he, he...
...i naravno da cu se prepirati s tobom na temi Pain Of Salvation
mada koliko cujem ta tema postaje opasna po zdravlje...he, he, he...see ya soon!!!

...s obzirom da je takva situacija kakva jeste tj. kako ti kazes od moje gospoje vajde nema (...a i sami ste krivi, ipak ja nosim gace, ona gacice), OBECAVAM ti da cemo doci sa prvim platama ovog meseca (citaj: najkasnije sledeceg vikenda, dosli bi i ovog ali spremam se na put za Bolonju sa jos dvojicom kolega iz firme, a u slucaju da nas zajebu za Italiju, svejedno u subotu treba da sviram sa Voodoo Daddies u EX-u...ahhhhh!!!...upravo mi je javljeno da smo poduvali za put...
)...i PLEASE nemoj da se ljutis na nas...to ce ti uticati na bore oko ociju, a nas ce naravno gristi savest...uf, zaboravi na bore, samo nemoj da se ljutis, mi smo stvarno puno mislili o vama ali je splet okolnosti takav...jebi ga...jel' Migza, a ovo smem da kazem...a?

Uzeo je neki novi aparat, pa svakog drugog dana pravimo photo sessione
Naravno, ja sam glavni model 

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 4 gostiju