Палица

Maštovite priče naših članova

Moderator: Earvena

 Палица

Postod draganče u Sub Mar 24, 2012 9:38 am

Ђуро је утрчао у собу хтевши да зграби своју "baseball" палицу коју је држао испод кревета. "Сад ћу да ти јебем мамицу", говорио је себи у браду. Чољаве и лаком умаљане шаке аутолимара, грчевито стегнуте у песнице, спремне и смеле да се потуку са зидом, а не човеком, само су се на кратко отварале, кад је требало стиснути кваку врата или расклопити шкрипави механизам мадраца. Чак их је и тад нерадо отварао, чинило се да би чак муву или комарца радије песницом гађао. Него, како се и најпрецизнији планови смишљани од најпедантнијих и највећих умова данашњице и јучерашњице изјалове, тако је и Ђуров, плахо и набрзака сковани план да узме своју "baseball" палицу, пропао.

- Де ли си, мајке ти га набијем у пичку! - викао је претурајући ствари, изван себе од беса, када је схватио да његова "baseball" палица није тамо где је очекивао да ће је наћи.
Поломио је, у потрази претурајући и талашкајући, неки бокал који му се нашао на путу и вазу у којој је његова жена држала босиљак. Бука коју је стварао ју је нагнала да прекине посматрање своје омиљене турске серије и дође да види о чему се ради. Кад је видела избезумљеног Ђуру, одмах је, својствено своме карактеру, кренула да долива уље на ватру.
- Шта вичеш ти и шта тумбаш, по тој соби?
- Де ми је бејзболка?
- Откуд ја знам.
- О мамицу ти јебем!
- Шта си нервозан тако? - говорила је високим иритантним фалсетом, посматрајући га изазивачки преко цвикера - Гле! Обувен ушо у кућу. Малопре сам усисавала. И што не скинеш ту прашњаву блузу. Све си упрљао. И види како си мусав. Страшило. Тебе треба да разапну у њиви, да плашиш свраке. Где ли су ми очи биле кад сам се удавала. Била сам млада и невина када ме је преварио гоља. Ништарија...

Џвањкање се наставио у недоглед, како то већ иде. Она је тртљала, а Ђуро нервозан тражио "baseball" палицу. Нема потребе да препричавам, радије ћу утрошити мастило на пар слова о њој. Звала се Ана и била је најстарија кћер водоинсталатера, оца четворо женске деце и једног, најмлађег, сина. Њен ћале је правио децу све док није добио мушко, познат рецепт у патријархалним вамилијама. Јебеш док не добијеш сина или док не умреш. Ако ниси кадар да створиш мушко дете, бар си се трудио поштено. Само хуља тада може да ти се подсмева. Кад му се родила четврта кћер, већ је почео да брине за себе и своје репродуктивно здравље, мислио је да нешто није у реду са његовим мудима кад већ само сеју женску чељад, па је почео да иде код разних доктора, али како су га ови увервали да је све у реду с њим, а неки му се и у лице смејали, он се упутио код разних баба-врачара, травара и хоџа. Чак је побожно и крстећи се, једно време сваког јутра и вечери тамјаном кадио своје тестисе. Но то је друга прича за другу прилику. О његовој најстаријој кћери, најстроже васпитаваној, подучаваној скромности, поштењу и васколиким вештинама кулинарства и домаћинских трикова, које треба да поседује свака добро васпитана жена, не би ли оплеменила будући дом и унела благодет у живот свог будућег супруга, треба говорити.

Ана је била ружна. Мала, тртаста. Бубуљичавог и ожиљцима богиња унакаженог лица, бабурастог носа. Слабог вида, повремено разроока, јер јој је левог ока мишић мало ослабио. Сисе мале, никакве, усахле. Била је руњавија него просечна жена и Ђура је често био тема зафрканције у кафани, зајебавали су га локални пијанци да на корзоу он не шета жену, већ мајмунче. Све је то ћутке подносио уз чашицу жестине. У кревету, када би Ђуро хтео нешто да направи, она би лежала непомично и тихо, укочена као леш. Шта год да јој он уради тада, не би се бунила. Да јој гурне курац у уста, ништа се не би десило. Ушао би и стајао међу чељустима, лежећи мирно на непомичном језику. Ђури је та хладноћа и болесна сервилност у почетку прилично сметала, није имао никакву повратну информацију од ње и никако није могао да докучи њена осећања. Сумњао је да је она уопште способна за било какво осећање или мисао. Замишљао ју је тако подану и сервилну са другим мушкарцима у још уврнутијим ситуацијама, што му је стварало неку тескобу и мучнину у души. Поглед на њено ружно лице би га често умирио: "Ма ко би овог акрепа, леба ти?", и тада би га обузело неизмерно гађење и мржња.
Кад би желела секс, Ана би једноставно окренула леђа Ђури, и подметала своју огромну гузицу близу његовог курца. Била је уверена да је та гузица сексуално најпожељнији предмет на читавом свету и да не постоји човек који би њој могао одолети. Ђуро би се понекад предао, али су чешћи били моменти у којима га је обузимало неизмерно гађење и презир.


-Не тртљај више! Убићу те! Де ми је бејзболка? Јеси ли је ти узела?
-Откад се ти бавиш бејзболом Ђурице? У којој си лиги? Ја сам мислила да сам се удала за убогог аутолимара, гољу, а оно бејзболџија, хихихи. Бејзболџија-безлебџија, хахаха!
-Последњи пут те питам!
-Па се сећаш да смо киселили купус?
-Онај што си га пресолила? - сиктао је Ђуро. Ђурова жена је држала себе за ванредну куварицу, а у стварности, Ђуро је јео најгоре сплачине, загореле и пресољене.
-Нисам га пресолила, баш је укусан.
-И? С палицом си га препречила?
-Па кад нисам имала ништа друго.
-О маму ти јебем!

Ђуро брже-боље отвори бачву, а запах киселог купуса учини да му нервоза и мучнина порасту још више. Узе смрдљиву палицу из бурета и истрча ван.

- Сад ћу да ти јебем племе! - ускликну и са високо подигнутом "baseball" палицом у стегнутој шаци потрча ка свом Томосу који цело јутро никако не хтеде да упали.
Korisnikov avatar
Član
Član
 
Postovi: 1557
Pridružio se: Uto Jun 29, 2004 11:35 pm
Lokacija: Držmikurevački Potok

 Re: Палица

Postod Aemilian u Uto Mar 27, 2012 8:38 pm

U jednom trenutku sam posmislio da ce Ana dobiti po ledjima :D
Me gusta.
Član
Član
 
Postovi: 7
Pridružio se: Pon Mar 12, 2012 7:49 pm

 Re: Палица

Postod MagicMaster u Sub Apr 07, 2012 7:46 pm

Bem ti, kakva priča ...

A vezano za ovo:
"и подметала своју огромну гузицу близу његовог курца."
podsetilo me na nešto što sam skkoro pročitao negde, u fazonu "jebe se i u pičku, a i normalno..." :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Korisnikov avatar
Član
Član
 
Postovi: 23
Pridružio se: Pon Jun 06, 2011 8:29 pm

 Re: Палица

Postod Zolla95 u Sre Jan 30, 2013 6:43 pm

xD E svaka ti dala za ovo,suze su mi krenule. ::T:: Presavio sam se od smeha
Korisnikov avatar
Član
Član
 
Postovi: 109
Pridružio se: Ned Dec 23, 2012 12:13 am
Lokacija: Ruidean


Povratak na Priče

Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju